Türk Kızılayı'ndan Din Görevlilerine Eğitim Semineri - Son Dakika
Güncel

Türk Kızılayı'ndan Din Görevlilerine Eğitim Semineri

Türk Kızılayı\'ndan Din Görevlilerine Eğitim Semineri

Türk Kızılayı Taraklı Şubesi tarafından "Toplum Liderlerini Teşkilatlandırma Projesi" kapsamında din görevlilerine eğitim semineri verildi.

19.05.2014 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taraklı Kaymakamlığı Konferans Salonunda yapılan seminere İlçe Müftüsü Fahrettin Kaya, Türk Kızılayı Şube Başkanı Alaattin Yılmaz, Kızılay Gönüllü Eğitmeni Erdinç Hoşgören, Kızılay Gençlik Kolu Başkanı Enes Dönmez ve 35 din görevlisi katıldı.

Seminer öncesi Şube Başkanı Alaattin Yılmaz yaptığı konuşmada: "Projenin amacı olası afet zararlarını azaltmak için toplum liderleri aracılığı ile toplumda afetlere karşı hazırlıklı olmak ve zarar azaltma kültürünü oluşturmaktır. Projenin hedefi ise sosyal sorumluluk bilincinin geliştirilmesi, yerelde kurumlar arası işbirliği, gönüllülük ve toplum katılımını sağlamaktır" dedi.

Şube Başkanı Yılmaz'ın konuşmasının ardından Kızılay Gönüllü Eğitmeni Erdinç Hoşgören, din görevlilerine afet öncesi ve sonrası zarar azaltıcı yöntemler, toplumu afetlere yönelik bilgilendirme, olası afet durumlarında neler yapılabileceği konularında seminer verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk Kızılayı'ndan Din Görevlilerine Eğitim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement