Türk Kızılayı'nın Ramazan Yardımları - Son Dakika
Yerel

Türk Kızılayı'nın Ramazan Yardımları

Türk Kızılayı Çorlu Şube Başkanı Selime Dodurka, geçen yıl 800 adet olan ramazan erzak kolisi yardımlarını bu yıl bine yükseltmek için çalıştıklarını bildirdi.

21.06.2015 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Çorlu Şube Başkanı Selime Dodurka, geçen yıl 800 adet olan ramazan erzak kolisi yardımlarını bu yıl bine yükseltmek için çalıştıklarını bildirdi.

Dodurka, Orıon Alışveriş Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, ramazan ayı için erzak yardım kolisi çalışmaları yürüttüklerini belirterek, yardımları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Dodurka, Türk Kızılayı olarak karşılıklı anlayış, hoşgörü, merhamet ve yardımlaşma duygularının yoğun olarak yaşandığı ramazan ayı dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yılda belirli ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bir bağış kampanyası düzenlediklerini ifade etti.

Genel merkezlerinin belirlediği "Bazı şeyler gönülden kopmalı" sloganıyla yürütülen yardım toplama kampanyası kapsamında Çorlu'da hayırseverlerden ramazan erzağı tedarik etmek için yardım toplamaya başladıklarını belirten Dodurka, "Çorlu'da, Orıon ve Kipa alışveriş merkezlerinde stant kurduk. Buralara arkadaşlarımızı görevlendirdik ve yardımları toplamaya başladık" diye konuştu.

Geçen yıl dağıttıkları yardımın, sayısal olarak bu yıl üzerine çıkmayı hedeflediklerinin altını çizen Dodurka, kendilerine yoğun bir talebin bulunduğunu hatırlattı.

Dodurka, bölgede ihtiyaç sahibi çok sayıda insanın olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bölgemizde çok ihtiyaç sahibi var. Bunların bazıları zaman zaman bizlere gelerek durumlarını bildiriyor ve erzak yardımı istiyor. Bizlerde, bunların yanı sıra bazı ihtiyaç sahibi aileler belirledik. Topladığımız yardımları bu insanlara ulaştırmayı hedefliyoruz. Geçen yıl 800 adet olan ramazan erzak kolisi yardımlarımızı bu yıl bin adede yükseltmek için çalışıyoruz."

Toplantıya, Türk Kızılayı Çorlu Şubesi görevlileri de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Kızılayı'nın Ramazan Yardımları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement