Türk Lirasına Sahip Çıkana Mandalina Bedava - Son Dakika
Güncel

Türk Lirasına Sahip Çıkana Mandalina Bedava

Türk Lirasına Sahip Çıkana Mandalina Bedava

Malatya'nın Darende ilçesinde manav dükkanı bulunan bir esnaf, Türkiye genelinde başlatılan dolar bozdurma kampanyasına destek veriyor.

05.12.2016 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Darende ilçesinde manav dükkanı bulunan bir esnaf, Türkiye genelinde başlatılan dolar bozdurma kampanyasına destek veriyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına vatandaşlar ve esnafın desteği artarak devam ediyor.

Darendeli esnaf Bekir Sağlam da 200 dolar bozdurup makbuzunu getirene 5 kilogram mandalinayı ücretsiz veriyor.

Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'yi ekonomik dar boğaza itmeye çalışan hiçbir kesimin buna gücü yetmeyeceğini söyledi.

15 Temmuz'da ülkeye sahip çıktıkları gibi bugün de aynı güç ve iradeyle milletin bekası için Türk lirasına sahip çıkacaklarını vurgulayan Sağlam, şunları kaydetti:

"2002 yılından beri ülkemize sürekli bir taciz var. Biz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde milli olma yolunda ilerledikçe düşmanlarımız sürekli çelme takma peşinde. Bize engel oluyorlar. Nasıl 15 Temmuz büyük bir hayra vesile olmuşsa bu tür olaylar inşallah bizim yerli üretimimizi artırarak gücümüze güç katacak. Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi Rusya, Çin, İran ile TL üzerinden alışveriş yapmaya başladığımız zaman, bu demek olacak ki Türk lirası uluslararası arenaya taşınacak ve sonrasında şer gözüken bu olay büyük bir hayra dönüşecek. Ben böyle düşünüyorum."

Ülkeye ve bayrağa her zaman sahip çıkacaklarını dile getiren Sağlam, kampanyaya destek vermek için 200 dolar bozduran hemşehrilerine ücretsiz 5 kilogram mandalina vereceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Lirasına Sahip Çıkana Mandalina Bedava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement