Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Koçak, Eğitimler Hakkında Bilgi Verdi - Son Dakika
Yerel

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Koçak, Eğitimler Hakkında Bilgi Verdi

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Koçak, Eğitimler Hakkında Bilgi Verdi

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, MESS ile ortaklaşa düzenledikleri eğitim projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

10.03.2014 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, MESS ile ortaklaşa düzenledikleri eğitim projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Türk Metal Sendikası'nın üyelerinin her zaman kaliteli bir iş yaşamına, daha yüksek hayat standardına ve yaşam kalitesine ulaşmasını hedeflediğini söyleyen Murat Koçak, "18 Nisan 2000 yılında başlayan ve Ankara Büyük Anadolu Termal Otelde aralıksız devam eden Türk Metal – Mess ortak eğitim projesine, Çerkezköy Şubemizden 71 üyeyi önceki gün uğurladık" dedi.

Eğitimlerin eşli olarak da devam ettiğini söyleyen Koçak, "Eşli eğitime şubemizden 494 üyemiz eşleriyle katıldı. Toplamda Şubemizden 8 bin 841 üyemiz eğitim almış oldu. Üyelerimiz, 'Kurumsal Bağlılık, İletişim, İş Sağlığı ve Güvenliği, İş Hukuku, Türk Metal Sendikası Felsefesi' konularında eğitim aldı. Eğitimler her yıl olduğu gibi bu yıl da ve bundan sonraki yıllarda da aralıksız devam edecektir" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Koçak, Eğitimler Hakkında Bilgi Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement