Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Kavlak Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Kavlak Açıklaması

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Kavlak Açıklaması

Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, "Vatan bizim için çok değerli bir sözcüktür.

25.03.2017 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, "Vatan bizim için çok değerli bir sözcüktür. Ay yıldızlı bayrak, bir karış toprak söz konusu olduğunda, pire için yorgan yakarız. Kimseyi sırtından vurmaz ve kimseyi geride bırakmayız." dedi.

Kavlak, Çorlu ilçesinde bir otelde düzenlenen Türk Metal Sendikası Çorlu Şubesi 2. Olağan Kongresi'nde, yolu sevgiden geçen herkesle, kol kola girmeye, beraber yürümeye hazır olduklarını söyledi.

Vatan sözcüğünün kendileri için çok değerli olduğunu belirten Kavlak, "Ay yıldızlı bayrak, bir karış toprak söz konusu olduğunda, pire için yorgan yakarız. Kimseyi sırtından vurmaz ve kimseyi geride bırakmayız. Yalnızca üyelerimizi değil, onların bizlere emanet ettiklerini de kollar gözetiriz" diye konuştu.

Sahte sendikacılar tarafından kandırılan yaklaşık 30 bin üyenin tekrar sendikalarına döndüğünü aktaran Kavlak, şunları kaydetti:

"Türk metal çelik iradesi ile bize inanan kardeşlerimizin amansız mücadelesinde inancıyla o kumpasları kurmaya çalışan iş birlikçi hendekçilere sızmaya çalıştıkları iş yerlerini dar ettik. Teröriste terörist diyemeyen hain iş birlikçi alçakları geldikleri gibi süpürüp kapı dışarı ederek gömdük. Kısa bir süre öncesine kadar devam eden hain eylemlerde onca canımız giderken, onca şehit verirken, alçakların boynuna çiçek takan onlara grev önlüğü giydiren döktükleri kanın üzerinde halay çeken terör örgütü yöneticiliği tescillenmiş insanları, kendilerine danışman yapan o hendekçileri kazdıkları hendeklere gömdük."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Kavlak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement