Türk Metal Sendikası'ndan Zonguldakspor'a Destek - Son Dakika
Yerel

Türk Metal Sendikası'ndan Zonguldakspor'a Destek

Türk Metal Sendikası\'ndan Zonguldakspor\'a Destek

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi, Zonguldak Kömürspor’a destek olmak amacıyla 500 takvimden sonra 250 takvim daha aldı.

31.12.2014 18:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi, Zonguldak Kömürspor'a destek olmak amacıyla 500 takvimden sonra 250 takvim daha aldı.

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Zonguldakspor'a destek vermeye devam ediyor. Zonguldakspor'a ekonomik katkı sağlamak için bastırılan yılbaşı takvimlerinden önceki gün 500 adet satın alan ve 10 bin lira sıcak para girdisi sağlayan Başkan Yusuf Ziya Odabaş'tan dünde yine çok örnek bir davranış daha yapıldı.

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, aldıkları 500 takvime ilaveten 250 takvim daha satın alarak toplamda 750 takvim karşılığı Zonguldakspor'a 15 bin lira destek vermiş oldu.

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner konu ile ilgili olarak verdiği bilgide, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'ın yaptığı bu olumlu ve örnek davranıştan çok mutlu olduklarını ifade ederek kendilerine minnettar olduklarını söyledi. Caner, diğer sendikaların da bu tür katkıları vermelerini gerektiğini belirterek, birlik ve beraberlik halinde Zonguldakspor'u yeni yılda şampiyon yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Bu arada, Başkan Caner, takvim satışlarının tüm hızla satmaya devam ettiklerini ve dün de Kuyumcular esnaflarını dolaşarak duyarlı davranarak takvim alan esnaflara da verdiği destekten dolayı teşekkür etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Metal Sendikası'ndan Zonguldakspor'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement