Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Ünye Emniyet Müdürü Ömer Akar, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kaymakam Mustafa Demir’i ziyaret etti.

04.04.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Emniyet Müdürü Ömer Akar, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kaymakam Mustafa Demir'i ziyaret etti.

Kaymakam Demir, kuruluşu Osmanlı dönemine uzanan Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Ünye Emniyet Müdürü Ömer Akar, Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla 4-10 Nisan tarihleri arasında etkinlikler yapılacağını, bu kapsamda Kaymakamlık ziyaretini gerçekleştirdiklerini belirterek, "Şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

Halkın huzur ve güvenliği için görevlerini fedakarca yürüten polis teşkilatının devletin en önemli kurumlarından biri olduğunu ifade eden Kaymakam Demir, "Burayı sizlere emanet ediyoruz, sizler de bu emaneti en güzel şekilde koruyup kolluyorsunuz. Ben bu fedakarlığınızdan ve üstün cesaretinizden dolayı başta ilçe emniyet müdürümüz olmak üzere ilçe emniyet personelini tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Ünye halkı adına onlara her zaman değer verdik kıymet verdik, değer ve kıymet vermeye de devam edeceğiz. Başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement