Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı\'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıldönümü nedeniyle, Balıkesir’in Edremit ilçesinde tören ve etkinlikler düzenlendi.

10.04.2014 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıldönümü nedeniyle, Balıkesir'in Edremit ilçesinde tören ve etkinlikler düzenlendi.

Ülke genelinde kutlanan Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş yıldönümü, Edremit'te de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sabah saatlerinde Şehit Hamdi Bey Meydanı'nda tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından, Edremit İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan müdür Korkmaz, "Polis, halkın canını ve malını korumakla görevlidir. Gece, gündüz, yağmur, çamur demeden fedakar bir kamu görevi yürüten teşkilatımızın tüm mensuplarına minnettarız. Gördüğünüz, bildiğiniz her türlü olumsuzluk karşısında 155 nolu polis imdat hattını telefonlar arayınız. Polis halkın yanındadır. Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş yıldönümünü kutlarım" dedi.

Konuşmanın ardından, daha önce Polis Haftası nedeniyle düzenlenen polis konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren başarılı öğrencilere ödülleri verildi. Ardından, emekli polis memurlarına teşekkür plaketleri verildi. Ödül ve plaketleri, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz ve askeri yetkililer takdim etti.

Törenin ardından, İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasına giden davetliler, düzenlenen kokteyle katıldı. Tüm davetliler, birbirleriyle sohbet etti ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, tebrikleri kabul etti. Polis memurları, aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi. Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde geçtiğimiz günlerde, mevlit okunmuş, şehit polisler anısına lokma hayrı yapılmış ve İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında kan bağışında bulunulmuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement