Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıldönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıldönümü

Mardin Valisi Cengiz: "Emniyet teşkilatı eğitime verdiği önem ve sahip olduğu teknik donanımla en modern teşkilatlardan biri haline gelmiştir"

08.04.2014 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Valisi Ahmet Cengiz, Emniyet Teşkilatının eğitime verdiği önem ve sahip olduğu teknik donanımla en modern teşkilatlardan biri haline geldiğini bildirdi.

Cengiz,Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türk Polis Teşkilatı'nın kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi ve vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla daima özveriyle görev yaptğını kaydetti.

Cengiz, şunları kaydetti:

"Emniyet teşkilatı eğitime verdiği önem ve sahip olduğu teknik donanımla en modern teşkilatlardan biri haline gelmiştir. Emniyet Teşkilatımız, Mardin'de var olan huzur, birlik ve beraberlik atmosferinin korunmasında önemli bir görev üstlenmiş, vatandaş odaklı uygulamalar, sosyal sorumluluk projeleri ve önleyici kolluk çalışmalarıyla da halkımızın güven ve desteğini yanında görmüştür. Bu duygu ve düşüncelerle, Emniyet Teşkilatımızın 169. Kuruluş Yıldönümünü ve Polis Haftasını kutluyor, görevi başında şehit düşen emniyet görevlilerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, görevleri başında bulunan mesai arkadaşlarıma sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıldönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement