Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu Kuruluş Yıl Dönümü

Ortaca Emniyet Müdürlüğü personeli, Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehit ailesini ziyaret etti.

09.04.2014 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortaca Emniyet Müdürlüğü personeli, Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehit ailesini ziyaret etti.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 1999 yılında çıkan bir kavgaya müdahale ederken şehit olan polis memuru Mehmet Kaya'nın ailesini ziyaret eden Ortaca Emniyet Müdürü Hakan Aşık ve personeli, ailenin sorunlarını dinledi.

Aşık, yaptığı açıklamada, Türk polisinin vatan, millet ve bayrak sevgisini canından öte bilerek her göreve bu duyguyla koştuğuna dikkati çekti. Türk Polis Teşkilatı'nın 169. yılına ulaşırken, şehitlerin gayret ve fedakarlıklarının daima hatırlanacağını belirten Aşık, "Şehitlerimiz, vatan sevgisinin zamanla ve mekanla değil, yurdun dört bir tarafına vazife uğruna gerekirse canını feda etmekle olduğunu hafızamıza kazırcasına görevlerinin başında şehadete yürüdüler. Onların hatırasını yad ediyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" dedi.

Şehit babası Durgut Kaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement