Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Yıldönümü Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı\'nın 169. Yıldönümü Kutlandı

Zonguldak'ta, Türk Polis Teşkilatı’nın 169. yıldönümü etkinlikleri nedeniyle Zonguldak Valiliği önünde tören düzenlendi.

10.04.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. yıldönümü etkinlikleri nedeniyle Zonguldak Valiliği önünde tören düzenlendi.

Zonguldak Emniyet İl Müdürü Metin Seyfi Sazak, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Zonguldak Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirdi.

Törene, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ergün Özgür, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Zonguldak Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Neşe Kurt, Zonguldak Emniyet İl Müdürü Metin Seyfi Sazak, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, birim müdürleri ve polis memurları katıldı.

Törende. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşma yapan Zonguldak Emniyet İl Müdürü Metin Seyfi Sazak, "Türk polisinin, yasaların kendisine verdiği yetki çerçevesinde, ülkede huzur ve güvenliği temin etmek, vatandaşın can ve mal emniyetini sağlamak, devletin bölünmez bütünlüğünü korumak amacıyla zaman mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalışmaktadır. Güvenlik hizmetlerinin sunumunda sivil kalım, şeffaflık, denetime açıklık, hesap verebilirlik gibi evrensel değerlere son derecede önem verilmekte Asayiş hizmetlerden, Kaçakçılık ve Organize İşlerle mücadeleye, terörle mücadeleden, trafik hizmetlerine kadar tüm alanlarda vatandaş memnuniyeti ve vatandaş esas alınmaktadır. Bütün bunların yanı sıra değişen dünyaya hızla uyum sağlayarak bilgi çağının gerekleri doğrultusunda yeniden yapılan teşkilatımız, ulaştığı yüksek ileri teknoloji, personel kalitesi ve performansı ile çağdaş dünyanın en başarılı teşkilatları arasında da önemli bir yer edinmiştir. Çağdaş, demokratik değerlere bağlı, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, insan haklarına saygılı, sürekli gelişen ve kendisini yenileyen emniyet teşkilatı demokratik ve laik hukuk devletinin savunucusu, cumhuriyetin Atatürk ilke ve inkılaplarının koruyucusudur. Bu vesile ile başta ulu önder Atatürk olmak üzere kendisine verilen görevleri yerine getirirken devleti, milleti ve bayrağı için canını feda etmekten kaçınmayan şehitlerimizi ve vefat etmiş gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize şükranlarımızı, meslektaş ve cefakar ailelerimize teşekkürlerimizi törene katılan izlere de şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Zonguldak Valiliği önünde düzenlenen törenin ardından, Zonguldak Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak makamında Zonguldak Vali Yardımcısı Ahmet Malikoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ergün Özgür, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Zonguldak Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Neşe Kurt ile birlikte kutlamaları kabul etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement