Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, "Sahip olduğumuz her şeyi şehitlere borçlu olduğumuzu bir an bile aklımızdan çıkarmıyoruz" dedi.

09.04.2015 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, "Sahip olduğumuz her şeyi şehitlere borçlu olduğumuzu bir an bile aklımızdan çıkarmıyoruz" dedi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Edirnekapı Şehitliği'nde tören düzenlendi. Törene İstanbul Emniyet Müdürü Altınok, il emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ile şehit yakınları katıldı.

Şehit polislerin anısına saygı duruşunda bulunulması, çelenk sunumu, saygı atışı ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinin ardından konuşan Altınok, şehitlerin mirası olan vatana her şart altında sahip çıkacaklarını belirtti.

"Sahip olduğumuz her şeyi şehitlere borçlu olduğumuzu bir an bile aklımızdan çıkarmıyoruz. Türk milleti şehitlerinin ve gazilerinin değerini her zaman bilmiştir. Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" diyen Altınok, şehit anı defterini imzaladı.

Törende, şehit polisler için Eyüp Müftülüğü Baş Vaizi Ersoy Koyuncu tarafından dua okundu.

Program sonrası Eyüp Belediyesi kurban kesim merkezinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü için kurban kestiren Altınok ve beraberindeki emniyet müdürleri daha sonra Eyüp Sultan Camisi'nde şehitler için okutulan mevlite katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement