Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, polis teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümünde şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri onuruna yemek verdi.

09.04.2015 21:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, polis teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümünde şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri onuruna yemek verdi.

Zeytinburnu Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen yemek, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve şehitler için yapılan dua ile başladı.

Programda bir konuşma yapan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, bu topraklarda yaşamanın bir bedeli olduğunu, polis teşkilatı olarak da bu bedeli ödemeye her zaman razı olduklarını belirtti. Birlik ve dirlik içerisinde gelişmiş bir Türkiye'de yaşamak için birçok düşmanla mücadele edilmesi gerektiğini vurgulayan Altınok, "Bu uğraşı verirken de maalesef her teşkilattan; polislerimizden, askerlerimizden, öğretmenlerimizden, hakim ve savcılarımızdan, bu ülke için gayret eden tüm teşkilatlardan şehitler ve gaziler veriyoruz" dedi.

Bu ülke için şehit olan herkesin baş tacı yapılacağını söyleyen Altınok, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı'ndan en alt kademedekilere kadar tüm devlet görevlilerinin şehit ailelerinin emrinde olduğunu ifade etti.

Şehit yakınlarının kendilerini hiçbir zaman yalnız hissetmeyeceklerini kaydeden Altınok,"Onların her zaman yanında olduğumuzu ve yanlarında olmaya devam edeceğimizi, her türlü emirlerini başımızın üzerine diyerek kabul edeceğimizi özellikle bilmenizi istiyorum" diye konuştu.

Programa İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu ile emniyet müdürleri de katıldı.

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, programda Sultanahmet'teki Turizm Şube Müdürlüğü'ne düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden polis memuru Kenan Kurt'un ailesinin masasına oturdu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement