Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Zara ilçesinde "Dostluk ve Kardeşlik Futbol Müsabakası" düzenlendi.

10.04.2015 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Zara ilçesinde "Dostluk ve Kardeşlik Futbol Müsabakası" düzenlendi.

Geçen yıl kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Zara Emniyet ve Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Güçlendirme Derneği kurucu başkanı Nuri Tuğrul Mercan anısına Korgeneral Ahmet Başyurt Stadyumu'nda düzenlenen futbol karşılaşmasında ilçe protokolü ve esnaflar forma giydi.

Zara Kaymakamı Fehmi Likoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratçı, burada yaptıkları konuşmalarda, Mercan'a, Allah'tan rahmet diledi. Karşılaşmayı esnafların takımı 4-2 kazandı.

Bu arada Zaralı iş adamları tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğüne hibe edilen araç törenle teslim edildi.

Suşehri Belediye Başkanı Yüksel mesaj yayımladı

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Polisin, demokratik düzenin, temel hak ve özgürlüklerin korunması, huzur ve güven ortamının sağlanması gibi önemli görevler üstlendiğini belirten Yüksel, mesajında şunları kaydetti:

"Polisimiz anayasa ve yasalara bağlılığıyla yerine getirdiği görevinde halkımızın takdirini kazanmıştır. 170 yıl boyunca kendini sürekli yenileyen ve geliştiren emniyet teşkilatımızın, hizmetlerini başarıyla sürdüreceği daha nice yıllar diliyorum. Türk Polis Teşkilatı'nın değişim ve gelişime açık, alt yapısını güçlendiren, hizmetlerinde çağın gerektirdiği teknolojiyi kullanan bir yapıyla halkına hizmet edeceğine olan inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle kuruluş yıl dönümünde emniyet teşkilatımızın tüm çalışanlarına sağlık ve mutluluk, gazilerimize uzun ömürler, görevleri başında şehit olanlara Allah'tan rahmet diliyorum."

Şarkışla'da şehit polisler için mevlit okutuldu

Şarkışla ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mevlit okutuldu.

Büyük Cami'deki mevlit programına, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, İlçe Müftüsü Mehmet Cingöz, kurum amirleri, AK Parti Sivas Milletvekili adayı Adem Yıldırım, siyasi partilerin temsilcileri, polisler ve vatandaşlar katıldı.

Mevlit programında, şehitler için dualar okunmasının ardından vatandaşlara şeker ikram edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement