Türk Polis Teşkilatı'nın 171'inci Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatı'nın 171'inci Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yılı Uşak'ta düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

10.04.2016 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yılı Uşak'ta düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve emniyet personelini makamında kabul eden Uşak Valisi Ahmet Okur, Türk Polis Teşkilatı'nın kurulduğu günden beri asayişin sağlanmasında büyük görevler ifa ettiğini söyledi.

Türkiye'nin hassas bir dönemden geçtiğine dikkati çeken Okur, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, halkımızı huzur ve güvenliği için canını seve seve feda edecek kahramanlara ihtiyacımız olduğu bir dönemi yaşıyoruz." dedi.

Vali Okur'a günün anısına çiçek takdim eden Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Polis Haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonunda Vali Ahmet Okur, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve emniyet personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vali Ahmet Okur ayrıca Türk Polis Teşkilatı'nın 171'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Eşme'de mevlid okutuldu

Eşme'de ise ilçe emniyet müdürlüğü tarafından Çarşı Camisi'nde şehit polisler için Mevlid-i Şerif okutuldu. Okunan Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif'in ardından İlçe Müftüsü İbrahim Erden tarafından dua edildi. Programdan sonra davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Daha sonra Eşme İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Doruk tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Tören alanına gelen bazı vatandaşlar da alandaki emniyet müdürleri ve polis memurlarını, teşkilatın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tebrik etti.

Törende konuşan Doruk, teşkilatın milletin gönlünde taht kurduğunu söyledi. Konuşmanın ardından öğrenciler şiir okudu. Törene Eşme Kaymakamı Ozan Gazel, Eşme Belediye Başkan Yardımcısı Melih Öztürk, daire müdürleri, emniyet personeli, vatandaşlar, şehit ve gazi yakınları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatı'nın 171'inci Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement