Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 169. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 169. Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Yozgat'ın Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehitlik ziyaretinde bulunuldu.

08.04.2014 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Yozgat'ın Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehitlik ziyaretinde bulunuldu.

Yerköy Emniyet Müdürü Erdal Tepe, Yerköy İlçe Emniyet Amiri Erol Çetinkaya, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, emniyet müdürlüğü personeli ve şehit aileleri, şehitliği ziyaret ederek dua ettiler.

Emniyet müdürü Tepe, Türk Polis Teşkilatının 7 gün, 24 saat halkın huzur ve güveni için görev yaptığını belirterek, şunları kaydetti:

"Teşkilatımızın 169. yılı ve Polis Haftası kutlama etkinliklerimiz çerçevesinde ilk olarak şehit polis ailelerini daha sonra polis gazilerimize yönelik ziyaretler gerçekleştirdik. Bunların yanı sıra emniyet müdürlüğü ekiplerimiz ile şehitliğimizi ziyaret ettik. 10 Nisan Perşembe günü ise resmi törenlerimiz yapılacak. Bu vesile ile tüm emniyet teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftasını kutlar, şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş olan emniyet teşkilatı mensuplarına Allah'tan rahmet, emekli olmuş teşkilat mensuplarımıza sevdikleri ile uzun ömürler dilerim." - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 169. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement