Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170'inci Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170'inci Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170'inci yıl dönümü dolayısıyla Biga, Gelibolu, Bayramiç ve Lapseki'de tören düzenlendi.

10.04.2015 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170'inci yıl dönümü dolayısıyla Biga, Gelibolu, Bayramiç ve Lapseki'de tören düzenlendi.

Biga'daki törende, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı tarafından Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Komiser Yardımcısı Yakup Kara, törendeki konuşmasında, suç adı verilen eylemlerin, vatandaşların en önemli haklarını ihlal ettiğini belirterek, "Polisimiz toplumun en problemli, suça meyilli kesimiyle muhatap olmakta, aykırı davranış gösteren, suç işleyerek toplumsal düzeni bozan veya bozmaya çalışan kişilerle mücadele etmektedir" dedi.

Törenin ardından, İlçe Emniyet Müdürü Sarı, kurum amirlerinin ve vatandaşların tebrikleri kabul etti.

Gelibolu

İlçe Emniyet Müdürü Ali İhsan Sağlam, Belediye Başkanı Mustafa Özacar'ı ziyaret etti.

Sağlam, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için cesaret, azim ve kararlılıkla çalıştıklarını, planlı, programlı çalışmalarının halkın desteğiyle süreceğini söyledi.

Belediye Başkanı Özacar ise halkın can ve mal güvenliğini koruyan, huzur ve asayişini sağlayan emniyet teşkilatına teşekkür etti.

Bayramiç

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170'inci yıl dönümü dolayısıyla Yıldırım Akbulut Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törenin ardından, Bayramiç Emniyet Müdürlüğünce resepsiyon düzenledi.

Resepsiyona Kaymakam Kemal Kızılkaya, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Nazmi Çaytaş, Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Ok, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile davetliler katıldı.

Lapseki

Lapseki İlçe Emniyet Müdürü Murat Duran tarafından Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'naçelenk bırakıldı, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Emniyet Müdürü Duran, Lapseki Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde devam eden etkinlikteki konuşmasında, Türk polisinin 170 yıldan bu yana ülkenin bölünmez bütünlüğünü, milletin güvenliğini sağlayıp, suç işlenmesinin önlenmesi ve suçluların yakalanarak adalete teslim edilmesi gibi görevleri şeref ve gururla yerine getirdiğini söyledi.

Programın sonunda Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı ile İlçe Emniyet Müdürü Duran pasta kesti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170'inci Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement