Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170. Yıl Dönümü

Karamanlı Emniyet Amirliğindeki görevli polisler, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü dolayısıyla Kaymakam Oğuzhan Sargın'a ziyaret gerçekleştirdi.

09.04.2015 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamanlı Emniyet Amirliğindeki görevli polisler, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü dolayısıyla Kaymakam Oğuzhan Sargın'a ziyaret gerçekleştirdi.

Karamanlı Emniyet Amir Vekili Ali Kurt ve beraberindeki polisler, Kaymakam Sargın'ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Sargın, Türk Polis Teşkilatı'nın Türkiye'nin en köklü kurumlarının başında geldiğini söyledi.

Türk Polis Teşkilatının yeterli sayıda yetişmiş personel gücü, modern teknoloji ve yüksek donanımı, çağdaş görev anlayışıyla Türk halkının güvenlik hizmetini başarılı şekilde yürüttüğünü belirten Sargın, şöyle konuştu:

"Tüm teşkilat mensuplarıyla vatandaşlarımızın huzur ve güveni için gösterilen üstün çalışma azmi ve fedakarlık takdir edilmektedir. Zaten ilçemizde polis vatandaş el ele birçok projeye imza atmış, adli vakalarda büyük başarı elde edilmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle polis teşkilatımızın görevleri esnasında şehit olan mensuplarına Allah'tan rahmet, gazilerimize uzun ömür diler, 170. kuruluş yıldönümünü kutlarım."

Ali Kurt ise vatandaşın huzur ve güvenini sağlamakla görevli olduklarını hiçbir zaman akıllarından çıkarmadıklarını, teşkilat mensubu arkadaşlarının mesai anlayışı gözetmeden özveri ve fedakarlıkla hizmet etmeye çalıştıklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement