Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170. Yıl Dönümü

Nusaybin ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yılı dönümü törenle kutlandı.

10.04.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nusaybin ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yılı dönümü törenle kutlandı.

Nusaybin İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit'in Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk bırakmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Nusaybin ilçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde devam eden törende Macit ve Polis Büro amirleri misafirleri tebrikleri kabul etti.

Buradaki törende konuşma yapan Nusaybin Kaymakamı Haluk Çakmak, Türk Polis Teşkilatı'nın kendini taktik ve teknik anlamda çok geliştirdiğini söyledi.

Türk Polis Teşkilatı'nın dünyada önemli bir noktaya geldiğini ve bu gelişmenin takdire şayan olduğunu ifade eden Çakmak, şöyle konuştu:

"Devletimizin teminatı ve gücünü oluşturan böyle zor, zorunlu bir bölgede görev yaparken temel hak ve özgürlükler konusunda gerekli hassasiyetleri gözeten, özgürlükler, güvenlik noktasında gerekli dengeyi koruyan değerli polis arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Polislik çok kutsal bir meslektir. Türkiye'nin birçok zorlu bölgelerinde görevlerini icra ederken bu zorlukları onlarla birlikte yaşayan, onlara destek veren ailelerine de teşekkür etmek istiyorum."

Kaymakam Çakmak, Garnizon Komutanı P. Bnb. İhsan Beton ve Cumhuriyet Başsavcısı Recep Eser, polis memurları arasında yapılan tenis turnuvasında dereceye giren memurla madalya ve başarı belgesi verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement