Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıldönümü Viranşehir'de Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıldönümü Viranşehir'de Coşkuyla Kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıldönümü Viranşehir\'de Coşkuyla Kutlandı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 10 Nisan Polis Haftası coşkuyla kutlandı.

10.04.2014 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 10 Nisan Polis Haftası coşkuyla kutlandı.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Vardal ve beraberindeki emniyet mensupları, Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan'ı makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürü Vardal ve emniyet personelinin polis haftasını kutlayan Kotan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ülke emniyeti ve asayişi konusunda emniyet teşkilatının önemine vurgu yapan Kaymakam Kotan, "Emniyet teşkilatımız son yıllarda ciddi atılım içine girmiştir. Gelişmiş ülkeler gibi insana ve insan hukukuna saygılı kamu düzenini ve güvenliğini sağlamayı fedakarca yapmaya çalışıyor. Biz emniyet mensuplarımızın üstün performansından ve ilçemizdeki çalışmalarından memnunuz. Emniyet teşkilatının kendisini sürekli yenileyip güncelleyerek hem ilçemiz hem de ülkemizde devlet ve milletimize hizmet etmeye devam etmesi temennisi içindeyiz. Tekrar polislerimizin polis haftasını kutluyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Emniyet Müdürü Vardal ise, giydikleri üniformanın sorumluluğu bildiklerini ve sorumlulukla görev yapmaya gayret gösterdiklerini kaydetti. Ziyaretin ardından Vardal ve emniyet personeli, Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından açıklama yapan Emniyet Müdürü Vardal, "169 yıldır sizlere hizmet yapmanın gururu yaşıyoruz. Bu en anlamlı gününde bizlerin yanın bizleri onurlandırdığınızı için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Teşkilatımız toplumun huzuru ve düzeni sağlama vatandaşın can ve malını korumak için varız" diye konuştu.

Viranşehir Emniyet Müdürlüğü Lokali'ne giden Vardal, vatandaşların kutlama tebriklerini kabul etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıldönümü Viranşehir'de Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement