Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıl Dönümü

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

08.04.2016 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Coş, mesajında, vatandaşın huzur ve güvenliğinin korunması, kamu düzeninin sağlanması için mesai ve iklim mefhumu gözetmeksizin görev yapan Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümünde kahraman polisin duygu ve heyecanını paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Polis teşkilatının kendini sürekli yenileme çabası içerisinde olduğunu üstün hizmet anlayışıyla ve özverileriyle halkın destek ve sevgisini kazandığını vurgulayan Vali Coş, "Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 171. yılını, ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı her kademedeki bütün amir ve memurlarımızı kutluyorum. Şehrimizin güvenliği için çalışan polisimize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sakaryalı vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Vali Coş, polisin bundan sonra da halkın güven ve desteğiyle kamu düzeninin ve istikrarın korunması, vatandaşların huzur içinde yaşaması için yüksek vazife şuuruyla çalışmalarına devam edeceğini anlatarak, şunları kaydetti:

"Bu vesileyle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün, milli ve manevi değerlerimizin korunması uğruna hayatlarını kaybeden tüm şehit ve merhum gazi polislerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, emekliye ayrılan, vazifeleri başında olan emniyet teşkilatı mensupları ve ailelerine sağlık mutluluk ve başarılar içinde daha nice 10 Nisanlara ulaşmalarını diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement