Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıl Dönümü

Kırıkkale'de kutlamalar kapsamında Polis Hatıra Ormanı’nda ''Uçurtma Şenliği'' düzendi.

05.04.2014 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümü dolayısıyla "Uçurtma Şenliği" düzenlendi.

Emniyet Müdürü Hasan Onar, Pazarcık köy yolu üzerinden bulunan Polis Hatıra Ormanı'nda düzenlenen etkinlikte,  mensubu olmaktan gurur duydukları Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümü etkinliklerinin uçurtma şenliğiyle başladığını söyledi.

Meslektaşları ve çocuklarıyla birlikte kutlamalara bugün başladıklarını ifade eden Onar, hafta içerisinde de etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Halkın desteği olmadan güvenlik kuvvetleri olarak bir şey yapamayacaklarını dile getiren Onar, "Tüm halkımızın, meydana gelen en küçük bir olayda dahi 155 Polis İmdat hattını arayarak verecekleri destek bizlerin olay yerine en kısa zamanda intikaliyle basit bir olayın ciddi olaylara dönüşmesini engeller. Dolayısıyla halkımızla bir arada olursak, onların verdiği destekle huzurlu olan kentimizin huzurunu daha da artırırız. Kırıkkalelilerin verdiği destek aşikar. Olaylara, istatistiklere bakıldığında huzurlu bir kentimiz var. Bu huzuru devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Şenliğe katılan, Emniyet Müdürlüğü mensupları, aileleriyle birlikte uçurtma uçurdular.

Etkinliğe İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut da ailesiyle birlikte katıldı. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement