Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ve beraberindeki heyeti, Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kabul etti.

07.04.2016 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ve beraberindeki heyeti, Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kabul etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Kılıçlar'ın, Emniyet Müdürü Karaaslan'ın şahsında Ankara'da görev yapan tüm polislerin Polis Haftasını kutladığı belirtildi.

Vali Kılıçlar, devletin en köklü kurumlarından olan Türk Polis Teşkilatının ülkenin belkemiği teşkilatlardan biri olduğunu ifade ederken, "Teşkilatımız, halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında önemli bir hizmeti yerine getirmektedir." ifadesini kullandı.

Ülke olarak zor bir süreçten geçildiğini, bu sürecin yönetilmesinde polisin ve askerin canı pahasına mücadele ettiğini belirten Vali Kılıçlar, terörle mücadelede şehit olan polis ve askerlere Allah'tan rahmet, çatışmalarda yaralanan güvenlik güçlerine acil şifalar diledi.

Emniyet Müdürü Karaaslan ise Türk Polis Teşkilatının 171 yıldır halka asayiş ve güvenlik anlamında hizmet sunulduğunu belirterek, "Tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte Ankaralıların huzur ve güvenliğini temin etmek için en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Bu konuda bize verdiğiniz desteklerden dolayı şahsım ve teşkilatım adına size teşekkür ederim." ifadesini kullandı.

Ziyaretin sonunda emniyet personeli ile hatıra fotoğrafı çektiren Vali Kılıçlar, Emniyet Müdürü Karaaslan ve beraberindekilere teşekkür ederek, başarılar diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement