Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı

Kırıkkale'de, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı etkinlikleri kapsamında tören düzenlendi.

10.04.2016 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'de, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı etkinlikleri kapsamında tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen törende İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Aşkın'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Ardından tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Onar, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların gelecekten emin, huzur ve güven ortamında yaşamlarını sürdürebilmeleri için hak ve adaletten ayrılmayarak, görevlerini layıkıyla yerine getirme gayretinde olacaklarını söyledi.

- Bahşılı

Bahşılı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yanıkoğlu, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Yanıkoğlu, yaptığı konuşmada, vatan, millet, bayrak ve ve görev uğruna şehadet mertebesine ulaşan şehitleri minnet ve şükranla andıklarını belirterek, emniyetin her kademesinde görev yapan, fedakar meslektaşlarının gününü kutladığını belirtti.

Program, hafta dolayısıyla ilçede düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesinin ardından son buldu.

Öte yandan, Polis Haftası boyunca Polis Hatıra Ormanına ağaç dikildi, sergi açılışları gerçekleşti, uçurtma şenliği düzenlendi ve protokol üyeleriyle halı saha maçı yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement