Türk Pop Müziğin Usta İsmi Erol Büyükburç Her Şey Dahil'de - Son Dakika
Güncel

Türk Pop Müziğin Usta İsmi Erol Büyükburç Her Şey Dahil'de

Türk Pop Müziğin Usta İsmi Erol Büyükburç Her Şey Dahil\'de

Usta sanatçı Erol Büyükburç uzun bir aradan sonra sessizliğini bozdu.

05.04.2014 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"GÜNDE İKİ ÜÇ KEZ AĞLIYORUM!"

Usta sanatçı Erol Büyükburç uzun bir aradan sonra sessizliğini bozdu. Oldukça samimi itiraflarda bulunan Büyükburç günde 2- 3 kez eski fotoğraflara bakıp ağladığını dile getirdi. Erol Büyükburç, kendi yaşamını bir ağaçla kıyaslayıp; "Bir ağaç var fakat üstünde yaprak yok" benzetmesini yaptı. Türk sinemasındaki başarısını, kendi seslendirdiği türküler sayesinde yakaladığını paylaştı.

ALMAN ASILLI ESKİ EŞTEN ŞOK İDDİALAR!

8 yıllık evliliğinin para yüzünden bittiğini açıklayan Alman eş Ute, evlilik süresince tüm varlığını, evini, arabasını her şeyini ortaya koyduğunu idda etti. Erol Büyükburç ile olan evlilik sürecinde kendi hobilerinden ve arkadaşlarından da vazgeçtiğini, açıklamalarına ekledi. Erol Büyükburç ile ortak açtıkları ajansın başlarına bela olduğunu ve ilerleyen dönemde Büyükburç'un kendisini tehdit ettiğini paylaştı.

İDDİALAR ÜZERİNE ALLAH'A SESLENDİ!

Alman asıllı eski eşinin iddiaları üzerine Erol Büyükburç, dizlerinin üstüne çökerek ellerini açıp Allah'a seslendi; "Allah'ım ben tehdit etmedim, ben aramadım, o aradı. Sen biliyorsun beni kimin aradığını o gün… lütfen söyle!" sözleriyle izleyenleri şaşırttı.

"BEN PARAYI HİÇ SEVMEDİM, SADECE SANATI SEVDİM!"

Eski eşi Ute'nın yapmış olduğu açıklamalar karşısında hakkındaki iddalara cevap veren Erol Büyükburç, eski eşi Ute'yle evlilik süresince tüm kazancını eşine verdiğini, eşinin Büyükburç'a harçlık dahi vermediğini paylaştı. Büyükburç, kendisine ait 100 şarkının da telif hakkının eşinde olduğunu söyledi.

"EVLİLİĞE PARA GÖZÜYLE BAKTI!"

Büyükburç, alman asıllı eşini çok sevdiğini fakat aynı karşılığı alamadığını dile getirdi. Ute'nin bu evliliğe para gözüyle baktığını söyleyen Büyükburç, ardından şu sözleri de ekledi: "Ute'yle 9 yıllık evliliğimiz boyunca aynı yastığa baş koymadık" dedi. Bundan sonra evliliği düşünmediğini bir atasözü ile paylaştı: "Artık yoğurdu bile üfleyerek yiyorum" dedi.

"AJDA PEKKAN'LA EVLİLİĞİ DÜŞÜNDÜM!"

Program için daha önceden vermiş olduğu kısa ama bir o kadar samimi olan röportajda, Ajda Pekkan'la geçmiş zamanda samimi bir arkadaşlık cereyan ettiğini paylaştı. Erol Büyükburç, şu sözlerle Ajda Pekkan'a olan hislerini anlattı; "Saygıyla sevdim, saygıyla durdum. Güzel, hoş, havalı ve zeki bir kadındı. Tüm bunlar dikkat çekiciydi. Ajda'yla evliliği düşündüm fakat kendisi şöhreti çok sevdiğinden bu evlilik sürmeyecekti" sözlerini paylaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk Pop Müziğin Usta İsmi Erol Büyükburç Her Şey Dahil'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement