Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Turgay Çetin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Turgay Çetin Açıklaması

Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Turgay Çetin Açıklaması

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, sağlık çalışanlarının maaş ödemeleri konusunda bankalar ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği arasında yapılacak olan promosyon anlaşmasını yakından takip ettiklerini söyledi.

28.01.2014 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, sağlık çalışanlarının maaş ödemeleri konusunda bankalar ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği arasında yapılacak olan promosyon anlaşmasını yakından takip ettiklerini söyledi.

Promosyon anlaşması ile ilgili olarak Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi olarak, Nevşehir Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Daire Başkanı İsmail Oymak'ı makamında ziyaret ettiklerini kaydeden Çetin, Oymak'ın genel sekreterlik bünyesinde yapılacak olan ve Nevşehir Devlet Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı, Ürgüp Devlet Hastanesi ve Kozaklı FTR Hastanesinin tamamını kapsayacak promosyon anlaşmasının17 Şubat 2014 tarihinde yapılacağını ve anlaşmanın 2017 yılı sonuna kadar geçerli olacağını kendilerine açıkladığını söyledi. Oymak'ın ayrıca, promosyon anlaşması için davet edilecek olan bankalar ve hazırlanmış olan şartnamenin sendikalarına bir yazı ile gönderileceğini sendika yöneticilerine ilettiğini ifade eden Çetin, ziyarette promosyon anlaşması ile ilgili kaygılarını dile getirdiklerini ve 2010 yılında yapılan ve çalışanları tatmin etmeyen promosyon anlaşmasındaki hataların tekrarlanmamasını istediklerini vurguladı. Çetin: "Banka promosyon anlaşması ile ilgili olarak sağlık çalışanlarının talep ve önerilerini önümüzdeki günlerde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği makamına ileteceğiz ve konunun takipçisi olacağız" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Turgay Çetin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement