TÜRK SANAT MÜZİĞİ'NİN İKİ GÜÇLÜ SESİ GÖKHAN SEZEN VE ADNAN KOÇ YENİ YILDA THE GREEN PARK PENDİK'TE - Son Dakika
Advertorial

TÜRK SANAT MÜZİĞİ'NİN İKİ GÜÇLÜ SESİ GÖKHAN SEZEN VE ADNAN KOÇ YENİ YILDA THE GREEN PARK PENDİK'TE

The Green Park Pendik Hotel & Convention Center yeni yıla Türk sanat müziğinin iki güçlü sesi ile merhaba diyor. Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Gökhan Sezen ve Muhteşem Yüzyıl dizisinin Behrem Paşa'sı Adnan Koç ile eğlencenin zirvesine çıkmak isteyenler, 31 Aralık gecesi Pendik sahilindeki İstanbul Anadolu Yakası'nın en büyük kongre merkezi ve otelinde buluşacak.

15.12.2014 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Gökhan Sezen ve Adnan Koç'un muhteşem performansları ile yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşayacaksınız. Sevdikleriniz ile mutlu bir yılbaşı akşamı geçirmek istiyorsanız; Dünya mutfağının özel tatlarını sergileyecek olan ve unutulmayacak bir yılbaşı organizasyonu düzenleyen The Green Park Pendik Hotel & Convention Center en doğru adres.

Gökhan Sezen ile Yeni Yıla Merhaba Balosu 289 TL'den başlayan fiyatlarla…

Adnan Koç ile Yeni Yıla Merhaba Partisi 199 TL'den başlayan fiyatlarla The Green Park Pendik Hotel & Convention Center yeni yıla merhaba demek için sizleri bekliyor.

Rezervasyon için : 0 216 585 21 21

E-mail : pendikyilbasi@thegreenpark.com


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Advertorial TÜRK SANAT MÜZİĞİ'NİN İKİ GÜÇLÜ SESİ GÖKHAN SEZEN VE ADNAN KOÇ YENİ YILDA THE GREEN PARK PENDİK'TE - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement