Türk Şarkıcı Serhat Hacıpaşalıoğlu, Eurovision Şarkısını Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Türk Şarkıcı Serhat Hacıpaşalıoğlu, Eurovision Şarkısını Tanıttı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Türk şarkıcı Serhat Hacıpaşalıoğlu'nun klibinden görüntü Düzenlenen basın toplantısı Toplantıda Hacıpaşalıoğlu'nun konuşması Hacıpaşalıoğlu ile röportaj Türk şarkıcı Eurovision şarkısını tanıttı San Marino'yu 2016 Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edecek Serhat Hacıpaşalıoğlu, "I didn't know" adlı şarkısının tanıtımını Paris'te yaptı Hacıpaşalıoğlu: "Üzerimde iki farklı sorumluluk var. San Marino dünyanın en küçük ülkelerinden birisi, bana güvenmiş ve bana böyle bir görevi vermiş ama aynı zamanda yarışmada Türk olarak sahneye çıkıyorum ve bu benim için 'Türkiye de yarışmada var' anlamı taşıyor" San Marino'yu 2016 Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edecek Türk şarkıcı Serhat Hacıpaşalıoğlu "I didn't know (Bilmiyordum)" adlı şarkısını Fransa'nın başkenti Paris'te tanıttı.

09.03.2016 20:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Türk şarkıcı Serhat Hacıpaşalıoğlu'nun klibinden görüntü

Düzenlenen basın toplantısı

Toplantıda Hacıpaşalıoğlu'nun konuşması

Hacıpaşalıoğlu ile röportaj Türk şarkıcı Eurovision şarkısını tanıttı

San Marino'yu 2016 Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edecek Serhat Hacıpaşalıoğlu, "I didn't know" adlı şarkısının tanıtımını Paris'te yaptı

Hacıpaşalıoğlu:

"Üzerimde iki farklı sorumluluk var. San Marino dünyanın en küçük ülkelerinden birisi, bana güvenmiş ve bana böyle bir görevi vermiş ama aynı zamanda yarışmada Türk olarak sahneye çıkıyorum ve bu benim için 'Türkiye de yarışmada var' anlamı taşıyor"

San Marino'yu 2016 Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edecek Türk şarkıcı Serhat Hacıpaşalıoğlu "I didn't know (Bilmiyordum)" adlı şarkısını Fransa'nın başkenti Paris'te tanıttı.

Paris Intercontinental Hotel'de düzenlenen basın konferansında yapılan tanıtımda Olcayto Ahmet Tuğsuz'un bestesini yaptığı ve Yunan söz yazarı Nektaros Terakis'in sözlerini yazdığı şarkının video gösterimi yapıldı.

Basın konferansında San Marino milli tanıtım ekibi üyeleri, Hacıpaşalıoğlu'nun ülkeleri adına yarışacak olmasından mutluluk duyduklarını dile getirirken ünlü İtalyan şarkıcı ve televizyon sunucusu Raffaella Carra telefonla katılarak Türk şarkıcıya destek mesajını iletti.

Şarkının tanıtımı sonrası AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Hacıpaşalıoğlu, yarışmada tek Türk şarkıcı olmanın "gurur verici" bir his olduğunu belirterek, "Üzerimde iki farklı sorumluluk var. San Marino dünyanın en küçük ülkelerinden birisi, bana güvenmiş ve bana böyle bir görevi vermiş ama aynı zamanda yarışmada Türk olarak sahneye çıkıyorum ve bu benim için 'Türkiye'de yarışmada var' anlamı taşıyor" dedi.

"Je m'adore" isimli şarkısının Almanya ve İngiltere listelerindeki başarısı üzerine San Marinolu yetkililerin kendisiyle irtibata geçtiğini söyleyen Hacıpaşalıoğlu, teklifi başlangıçta "şaşırtıcı" bulduğunu fakat sonrasında tarafların birbirini tanıdığını ve aralık ayında yarışmaya katılacağının netleştiğini ifade etti.

Eurovision Şarkı Yarışması'na katılmasının daha önce tam olarak aklından geçirdiği bir proje olmadığını belirten Hacıpaşalıoğlu, "Eurovision'u çok iyi bilirim. Çocukluğumdan beri takip ettiğim ve çok da severek izlediğim bir yarışma. Türkiye son yıllarda katılmıyordu bu yarışmaya, dolayısıyla günün birinde yarışmaya katılır mıyım sorusu kafamdan geçti mi bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Yarışmada iki ülkeyi temsilen yer alacağının altını çizen Hacıpaşalıoğlu, "Buna çifte sorumluluk diye bakıyorum. O nedenle daha dikkatli olunması gerekiyor, daha iyi çalışılması lazım. İki ülke için de yarışacağım" ifadelerini kullandı.

İleride Türkiye adına yarışmaya katılmayı düşünüp düşünmediğine ilişkin soru üzerine Hacıpaşalıoğlu, "Hiçbir zaman hiçbir şey imkansız değil. Önce o günler gelsin, teklif olmadan konuşmak şu anda çok gerçekçi olmaz. Şu anki hedefimiz San Marino için yarışmak ve Türkiye'yi de beraberinde mayıs ayında Stokholm'de en iyi biçimde temsil etmek" yorumunda bulundu.

Yarışma için "sürpriz" bir sahne gösterisi hazırladıklarına da değinen Hacıpaşalıoğlu, daha önce Eurovision sahnesinde uygulanmamış ve standart olmayan bir şov sergileyeceklerine vurgu yaptı.

Türk Şarkıcı Serhat Hacıpaşalıoğlu, Eurovision Şarkısını Tanıttı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Şarkıcı Serhat Hacıpaşalıoğlu, Eurovision Şarkısını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement