Türk Sinemasının 100. Yılının İlk Filmi Vizyona Girecek - Son Dakika
Kültür Sanat

Türk Sinemasının 100. Yılının İlk Filmi Vizyona Girecek

Türk Sinemasının 100. Yılının İlk Filmi Vizyona Girecek

Patron Mutlu Son İstiyor, 1 Ocakta vizyona girerek, Türk sinemasının 100. yılının ilk filmi olma özelliği taşıyacak.

06.12.2013 12:36  Güncelleme: 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı, Tolga Çevik ve Ezgi Mola'nın başrolü paylaştığı "Patron Mutlu Son İstiyor", 1 Ocak'ta vizyona girerek Türk sinemasının 100. yılının ilk filmi olacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, çekimleri geçtiğimiz günlerde Kapadokya'da tamamlanan ve Kıvanç Baruönü'nün yönetmenliğini yaptığı filmde, Tolga Çevik ve Ezgi Mola'ya Murat Başoğlu, Erkan Can, Ersin Korkut, Ayşenur Yazıcı ve Nusret Çetiner de eşlik etti.

Fragmanı hafta sonu sinemalarda yayınlanmaya başlanan film, 1 Ocak'ta vizyona girerek, Türk sinemasının 100. yılının ilk filmi olma özelliği taşıyacak.

Yılmaz Erdoğan'ın ilk kez bir başka yönetmen tarafından çekilen film senaryosu, bir romantik komedi. Film, bir senaryo yazarının, patronun siparişi üzerine mutlu sonla biten bir aşk hikayesi yazma macerasını anlatıyor.

Filmde gün batımları, balon gezileri, bağ bozumu şenlikleri ve düğünlerle romantizm doruklara varırken, bölgenin renkleri ve oyuncuların kahkahaları da çekimlerde yer alıyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Türk Sinemasının 100. Yılının İlk Filmi Vizyona Girecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement