Sinema Oyuncusu Tuncay Gürel Yaşam Mücadelesi Veriyor - Son Dakika
Yerel

Sinema Oyuncusu Tuncay Gürel Yaşam Mücadelesi Veriyor

Sinema Oyuncusu Tuncay Gürel Yaşam Mücadelesi Veriyor

"Tosun Paşa" filminde canlandırdığı "küçük enişte Bekir" karakteriyle tanınan Gürel, KOAH hastalığı nedeniyle Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altında.

13.08.2014 13:42  Güncelleme: 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk sinemasında, "Tosun Paşa" filminde canlandırdığı "küçük enişte Bekir" karakteriyle ünlenen Tuncay Gürel'in, Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Yoğun Bakım Servisindeki tedavisi sürüyor.

Başrollerini Kemal Sunal, Müjde Ar, Adile Naşit ve Şener Şen'in üstlendiği "Tosun Paşa" filminde canlandırdığı "küçük enişte Bekir" karakteriyle ünlenen ve sonrasında "Uzaylı Zekiye", "Bizimkiler" ve "Yazlıkçılar" başta olmak üzere pek çok televizyon dizisinde unutulmaz rollere imza atan oyuncu Gürel, kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH) nedeniyle yaklaşık 1 aydır EÜ Tıp Hastanesinde tedavi görüyor.

Dün kalbinin durması üzerine yapılan müdahaleyle yaşama döndürülen sanatçı Gürel, Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Yoğun Bakım Servisine kaldırıldı.

-"Durumu kritik"

Sanatçının oğlu Halil Gürel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, babasının sigara kullanımına bağlı olarak KOAH rahatsızlığı bulunduğunu belirtti.

2006 yılında kalp ameliyatı olan babasının, o tarihten sonra sağlığına pek dikkat etmediğini ifade eden Gürel, "En son önceki akşam kendisiyle görüştüm. Babamla görüştükten sonra fenalaşıyor, kalbi duruyor. Doktorlar müdahale ediyor ve şu anda uyutuluyor. Doktorları, 'durumunun kritik olduğunu' söylediler, bekleyeceğiz" dedi.

Gürel, doktorlarının ve hastane personelinin gereken her şeyi yaptığını ve babasına çok büyük ilgi gösterdiğini belirterek, kendilerine teşekkür etti.

Gürel, rahatsızlığı artıncaya kadar sahneden hiç kopmayan ve ekip arkadaşlarıyla Özel İzmir Şehir Tiyatrosunda sanat yaşamını aktif olarak sürdüren babasının sağlığına kavuşmasını beklediklerini sözlerine ekledi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sinema Oyuncusu Tuncay Gürel Yaşam Mücadelesi Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement