Türk Şirketler, Stevie Ödülleri'ni Süpürdü - Son Dakika
Güncel

Türk Şirketler, Stevie Ödülleri'ni Süpürdü

Stevie Ödülleri'nin dokuzuncusu 27 Şubat gecesi dünyanın birçok ülkesinden gelen 450 yöneticinin katılımıyla Las Vegas'ta yapılan gala töreninde açıklandı.

04.03.2015 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yılki ödüllere Türk şirketleri damga vurdu. 15 Türk şirketi toplamda 48 Stevie Ödülü'nün sahibi oldu. Denizbank gecenin en büyük galibiydi. Grand Stevie Award'ı kazanan Denizbank toplamda beş altın, beş gümüş ve dokuz bronz Stevie Ödülü'ne sahip oldu. Denizbank yöneticileri kazandıkları Stevie'leri kabul etmek için gala gecesindeydi. (Buraya Denizbank'ın ödülleri alırken çekilmiş fotoğrafı konulacak)

Gecenin en çok Stevie Ödülü kazanan ikinci Türk şirketi Avea oldu. Yılın İş Geliştirme Profesyoneli alanında Altın Stevie Ödülü, Müşteri Hizmetleri Ödülleri kategorisinde dört adet gümüş Stevie ödülü ve iki Bronz Stevie ödülü Avea'nın başarıları arasına eklendi.

Türkiye İş Bankası ve UNIQ Eğitim ve Danışmanlık galada Altın Stevie kazanan diğer Türk şirketleriydi. Bu yıl Gümüş ve Bronz Stevie Ödülü'nde de birçok Türk firmanın ismi vardı. Unilever, Türk Hava Yolları, Turkcell, Akbank, Garanti Bankası, HSBC Bank, Türk Ekonomi Bankası, Rixos, Setur, Tchibo, D-Cat Group Türkiye'den gümüş ve bronz ödüller kazanan isimler oldular.

51 binden fazla kişinin oylarıyla belirlenen Müşteri Hizmetleri Dalında Halkın Seçimi Stevie Ödülleri'ni kazananlar da aynı gece ilan edildi. Avea ve Tchibo Halkın Seçimi Ödülü'ne layık görüldüler.

2014 yılındaki ödüllere oranla başvurularda %27 artış gösteren bu yılki yarışmada 1900'den fazla aday birçok faaliyet alanıyla ve çalışmalarıyla değerlendirildi. Finalistler dünya çapındaki 139 profesyonelin puanlarıyla belirlendi. Müşteri ve İletişim Hizmetleri alanında başvurular 54 kategoride değerlendirildi. Bu değerlendirmeye Yılın İletişim Merkezi, Yılın Müşteri Hizmetleri Yenilik Ödülü, Yılın Müşteri Hizmetleri Departmanı, Yılın Üst Düzey Satış Yöneticisi, Yılın İş Geliştirme Başarısı gibi 50 farklı kategorideki satış ve iş geliştirme başarıları ele alındı. Yeni ürünler, hizmetler ve çözüm sağlayıcılar jürinin puanlarını etkiledi. 2015'te ilk kez İş Geliştirme dalında da ödül verildi. Altın, Gümüş ve Bronz Stevie Ödülü sıralaması 26 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen son değerlendirme sürecinde 100'den fazla üyesi bulunan yedi farklı jüri komitesi tarafından belirlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk Şirketler, Stevie Ödülleri'ni Süpürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement