Türk Sporunun Önemli İsimleri Ağrı'da Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Türk Sporunun Önemli İsimleri Ağrı'da Buluşuyor

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun bu yıl 4. sünü düzenleyeceği "Yılın Spor Adamları Ödül Gecesi", Türkiye Sporunun önemli isimlerini Ağrı'da buluşturacak.

24.03.2015 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

32 kategoride ödüllerin dağıtılacağı geceye Türk Spor Tarihinin unutulmaz efsanelerinden Rıdvan Dilmen ve Rüştü Reçber'in yanı sıra, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş'ta katılacak.

Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, ödül gecesinin çok renkli geçeceğini belirterek,"Ağrı'nın yetiştirdiği ve şu anda Fenerbahçe Spor Kulübünde spor yaşamına devam eden Milli Boksör Adem Kılıççı ile Beşiktaş Spor Kulübü eski yöneticisi ve Muhammet Demirci'nin menejerliğinide yapan Gaziosmanpaşa Spor Kulübü Başkanı Seyit Ateş'te geceye renk katacak bir isim olacak. Medyanında ilgi odağı olacak geceye NTV Spor'dan Murat Demiryas, Tek Rumeli TV'den Mehmet Çelik katılım gösterecek. Bu önemli gecenin sunuculuğunu ise TRT Spor'un önemli yüzlerinden biri olan Cüneyt Ersan yapacak. Geceye ayrıca Ağrı Valisi Musa Işın, Belediye Başkanı Sırrı Sakık, TFF Bölge müdürleri, bölge ASKF Başkanları, Ağrı'nın spor taban birlikleri ve Sivil Toplum örgütlerinin katılacağı geniş bir katılım sağlanacak." dedi.

Ağrı Kültür ve Kongre Merkezinde 7 Nisan'da saat 18:00'da düzenlenecek olan Yılın Spor Adamları Ödül Töreni'nin Ağrı'nın tanıtımına katkı sağlaması bekleniyor

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk Sporunun Önemli İsimleri Ağrı'da Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement