Türk Tekstil Şirketi, Yurt Dışındaki 100. Mağazasını Bosna Hersek'te Açtı - Son Dakika
Güncel

Türk Tekstil Şirketi, Yurt Dışındaki 100. Mağazasını Bosna Hersek'te Açtı

Türk tekstil şirketi, yurt dışındaki 100. mağazasını Bosna Hersek'in Mostar kentinde açtı.

25.09.2014 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk tekstil şirketi, yurt dışındaki 100. mağazasını Bosna Hersek'in Mostar kentinde açtı.

Tekstil sektörünün önde gelen firmalarından LC Waikiki, Mostar kentindeki "Mepas Mall" alışveriş merkezinde, Bosna Hersek'teki üçüncü, Türkiye dışındaki 100. mağazasını açtı.

Açılış törenine, Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Cihad Erginay, Mostar Büyükşehir Belediye Başkanı Lyubo Beşliç, Tema Holding/LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, şirketin Uluslararası Mağazacılık Genel Müdürü Yenal Gökyıldırım ve diğer davetliler katıldı.

Büyükelçi Erginay, buradaki konuşmasında Türkiye'nin tekstil sektöründe başarılı bir ülke olduğunun herkes tarafından bilindiğine işaret ederek, bugün açılışı yapılan mağazanın, Türkiye ile Bosna Hersek arasındaki ekonomik ilişkilerin güçlenmesine önemli katkı sağlayacağını ve ikili ilişkilere yeni bir dinamizm getireceğini söyledi.

Genel Müdür Gökyıldırım da başkent Saraybosna'nın ardından Mostar'da da mağaza açmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, katkısı bulunan herkese teşekkür etti.

Mostar Büyükşehir Belediye Başkanı Beşliç de mağazanın Mostar için bir ödül olduğunu belirterek, bunun Mostar ile Türkiye arasındaki ilişkileri geliştirecek önemli bir adım olacağını ifade etti. - Federation of Bosnia and Herzegovina

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Tekstil Şirketi, Yurt Dışındaki 100. Mağazasını Bosna Hersek'te Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement