Türk Telekom'dan "Cep Telefonu Portföyü Kampanyası" - Son Dakika
Güncel

Türk Telekom'dan "Cep Telefonu Portföyü Kampanyası"

Türk Telekom Grubu, müşterilerine sunduğu yeni kampanya ile herkesi akıllı telefon sahibi yapmayı hedefliyor.

12.09.2015 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Telekom Grubu, müşterilerine sunduğu yeni kampanya ile herkesi akıllı telefon sahibi yapmayı hedefliyor.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre grup, "Cep Telefonu Portföyü Kampanyası" ile tüm müşterilerini akıllı telefon sahibi yapıyor. Kullanıcılar ister ev veya cep telefonu, ister internet faturasına ek olarak kampanyadan faydalanabilecek.

Yıl sonuna kadar devam edecek  kampanya kapsamında Türk Telekom Grubu aboneleri, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy A5, LG G3, LG G4 ve Lenovo S90 akıllı telefonlarını Telekom Grubu mağazalarından temin edebilecek.

Müşteriler, Samsung Galaxy S6 cep telefonuna ayda 126 lira, Samsung Galaxy S6 Edge cep telefonuna ayda 156 lira, Samsung Galaxy A5 cep telefonuna ayda 68 lira, LG G3 cep telefonuna ayda 69 lira, LG G4 cep telefonuna ayda 105 lira, Lenovo S90 cep telefonuna ise ayda 60 lira gibi KDV dahil fiyatlarla satın alabilecek.

Kampanya kapsamında sadece Türk Telekom Grup müşterileri Avea, Türk Telekom veya TTNET faturalarından birine ek olarak istedikleri akıllı cep telefonuna sahip olabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Entegre Bağlantı Yönetimi Direktörü Baran Yurdagül, grup olarak en yeni ürün ve cihazları uygun kampanyalarla müşterilerine sunmanın öncelikleri olduğunu bildirdi.

Türk Telekom olarak müşterilerinin ihtiyaçlarına ve beklentilerine yönelik çeşitli fırsatlar sunduklarını aktaran Yurdagül, "Avea, Türk Telekom ve TTNET'li müşterilerimiz, ister ev veya cep telefonu faturalarına isterlerse internet faturalarına yansıtabilecekleri ek tutarla kampanyadan yararlanabilecekler" ifadelerini kullandı.

Türk Telekom Grubu abonelerinin Avea, Türk Telekom veya TTNET faturalarından birine ek taksitlendirme yapabilecekleri kampanya kapsamında TTNET abonelerine ise ek olarak 24 ay boyunca Tivibu Go Giriş ve TTNET Wi-fi ücretsiz olarak sunulacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Telekom'dan 'Cep Telefonu Portföyü Kampanyası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement