Türk Telekom'dan Çerkezköy Osb'ye Destek - Son Dakika
Güncel

Türk Telekom'dan Çerkezköy Osb'ye Destek

Türk Telekom\'dan Çerkezköy Osb\'ye Destek

Türk Telekom, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi ile imzaladığı işbirliği protokolü ile bölgeye teknoloji desteği verecek.

24.09.2013 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Telekom, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi ile imzaladığı işbirliği protokolü ile bölgeye teknoloji desteği verecek.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, işbirliğiyle Türk Telekom, bölgedeki işletmelere iletişimde hız ve verim katarak, gelişmiş ses ve geniş bant hizmetleri ile zorlu pazar koşullarında daha güçlü hale gelmelerine destek olacak.

Fiber optik altyapı üzerinden sunulacak katma değerli hizmetler, bölgedeki sanayicilerin sağlıklı, kesintisiz ve sürekli hizmet almasını sağlayacak.

Protokol imza törenine Türk Telekom Kurumsal Müşteri Başkanı Mehmet Ali Akarca, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, sanayiciler ve Türk Telekom yöneticileri katıldı.

Ali Akarca, Türk Telekom'un müşterileri için dünya standartlarında, modern ve kaliteli iletişim hizmetleri sunmayı hedeflediğini belirtti.

Akarca, sanayicilerin global pazardaki rekabet gücünü artırmak, ülkemiz ekonomisine yatırım ve istihdam anlamında daha verimli katkı sağlayabilmelerine destek olmak için organize sanayi bölgelerine büyük bir önem verdiklerini ifade etti.

Bu kapsamda, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarına fiber altyapı, gelişmiş ses ve geniş bant çözümleri ile hız ve verim kazandırmayı, böylece rekabet güçlerini daha da yükseltmelerine katkıda bulunmayı amaçladıklarını bildiren Akarca, müşterilerin hayatına değer katacak yeni ürün ve hizmetler sunmak için yatırımları gelecekte de sürdüreceklerini dile getirdi.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu da Türkiye'nin öncü, örnek ve çevreci Organize Sanayi Bölgesi olduklarını, aynı zamanda üretim, ihracat ve istihdam üssü olduklarını kaydetti.

Türkiye'nin en büyük ilk üç Organize Sanayi Bölgesi içinde bulunduklarını ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi  yönetimi olarak  amaçlarının katılımcıların yüksek teknolojili, katma değeri yüksek üretimle sürdürülebilir rekabet güçlerini en yüksek seviyeye çıkarmak olduğunu vurgulayan Sarıoğlu, en son teknolojilerle altyapıyı yenileyerek firmaları küresel rekabette, ihracatta daha iddialı kılmayı hedeflediklerini belirtti.

Sarıoğlu, bu hedefler doğrultusunda; Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi olarak açılışı yapılan bu fiber optik altyapıyı kısa sürede planlayıp, gerçekleştirdiklerini, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi  katılımcısı firmaların fiber optik altyapı ile üretim ve hizmet kalitelerini yükselteceklerini, gelişmiş ses ve geniş bant çözümlerle hız kazanarak verimliliklerini artıracaklarını ifade etti.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nden İstanbul Sanayi Odası'nın "En Büyük 500 Şirket Araştırması-2012" listesine 13, "İkinci En Büyük 500 Şirket Araştırması-2012 listesi"ne ise 19 firma girdiğini bildiren Sarıoğlu, ileriki yıllarda yeni yatırımlarla sanayinin süper ligine daha çok temsilci vereceklerini dile getirdi.

Sarıoğlu,faaliyetteki 228 firma ve 60 bin kişilik istihdamla Türkiye'nin en gözde Organize Sanayi Bölgesi olan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi olarak Türk Telekom'la yaptıkları işbirliğiyle katılımcılara en iyi hizmeti sunmaktan mutlu olduklarını belirterek, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırımların durmayacağını, yeni yatırımların temel atma ve açılışlarını peş peşe gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Telekom'dan Çerkezköy Osb'ye Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement