Türk Telekom Grubu, Ipra Altın Küre Ödülü'ne Layık Görüldü - Son Dakika
Güncel

Türk Telekom Grubu, Ipra Altın Küre Ödülü'ne Layık Görüldü

Türk Telekom Grubu, TTNET'in "İnternetle Hayat Kolay" projesiyle Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) Altın Küre Ödülü'nün sahibi oldu.

16.10.2015 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Telekom Grubu, TTNET'in "İnternetle Hayat Kolay" projesiyle Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) Altın Küre Ödülü'nün sahibi oldu.

Türk Telekom Grubu'nun açıklamasına göre, grup şirketlerinden TTNET'in "İnternetle Hayat Kolay" projesi, dünyanın en prestijli halkla ilişkiler ödülleri arasında gösterilen IPRA Altın Küre Ödülleri kapsamında "Toplum İlişkileri" kategorisinde ödüle layık görüldü.

TTNET'in, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği iş birliği ile hayata geçirdiği proje, kalkınmada öncelikli 28 ilde, daha önce internetle tanışmamış, öncelikle kadınlar olmak üzere 35 yaş üstü yetişkinlere internet okuryazarlığı kazandırmayı hedefliyor.

Gönüllü 180 gencin görev aldığı projede, katılımcılara internetin güvenli kullanımı, e-posta kullanımı, e-devlet uygulamaları, görüntülü haberleşme, online bankacılık ve sosyal medyanın bilinçli kullanımı gibi konularda eğitimler veriliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Telekom Grubu, Ipra Altın Küre Ödülü'ne Layık Görüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement