Türk Telekom "Sen Yeter Ki Hayal Et"İ Tanıttı - Son Dakika
Ekonomi

Türk Telekom "Sen Yeter Ki Hayal Et"İ Tanıttı

Türk Telekom "Sen Yeter Ki Hayal Et"İ Tanıttı

Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, "Yenilikçi ürün ve hizmetlerimiz vasıtasıyla insanların içlerindeki potansiyele ulaşmasına ve hatta bu potansiyeli aşmasına olanak sunuyoruz.

14.03.2017 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, "Yenilikçi ürün ve hizmetlerimiz vasıtasıyla insanların içlerindeki potansiyele ulaşmasına ve hatta bu potansiyeli aşmasına olanak sunuyoruz. Onlara 'Siz yeter ki hayal edin, bu hayalinizi gerçekleştirmek için Türk Telekom her zaman yanınızda' diyeceğiz." dedi.

Dursun, şirketin yeni pazarlama iletişim stratejisinin detaylarını açıkladığı basın toplantısındaki konuşmasında, yıllar önce Galata'da Hezarfen Ahmet Çelebi'nin hayalini gerçekleştirdiğini, yeni reklam filmindeki "Sen yeter ki hayal et" sloganıyla insanlara hayallerini gerçekleştirmeleri için ihtiyacı olan teknolojiyi sunacaklarını ifade etti.

Hızla değişen yeni dünya düzeninde, teknoloji şirketlerine eskisinden daha büyük görev düştüğünü vurgulayan Dursun, "Bu inançla, Türkiye'nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi olarak, iş odağımıza her zaman ve öncelikle insanı koyuyor, 'insan için teknoloji' vizyonuyla hizmet vermeye devam ediyoruz. Sunduğumuz teknolojinin insan hayatındaki dönüştürücü gücüne inanıyoruz. Biz insanları sadece teknolojik ürün ve hizmetlerle buluşturmuyor, onlara iletişimden eğitime, işten, eğlenceye uzanan birçok alanda teknolojinin en büyük yardımcıları olduğu bir hayat tarzı sunuyoruz." diye konuştu.

"İnsanlara 'Sen yeter ki hayal et, Türk Telekom teknolojisiyle senin yanında' diyeceğiz"

Hakan Dursun, yeniledikleri iletişim stratejisi kapsamında teknolojinin insan hayatına sunduğu duygusal faydayı öne çıkaracaklarını belirterek, "İnsanlara 'Teknoloji senin başarmak istediğin her neyse ona ulaşman için çok önemli bir araç ve biz de Türk Telekom olarak yenilikçi ürün ve hizmetlerimiz vasıtasıyla senin içindeki potansiyele ulaşmana ve hatta bu potansiyeli aşmana olanak sunuyoruz. Siz yeter ki hayal edin, bu hayalinizi gerçekleştirmek için Türk Telekom her zaman yanınızda' diyoruz." ifadelerini kullandı.

Stratejilerini geliştirme aşamasında bireysel ve kurumsal kullanıcıları kapsayan birçok araştırma yaptıklarını kaydeden Dursun, araştırmada Türk Telekom'un kullanıcıların zihninde, Türkiye'yi ileriye taşıyan marka algısına sahip olduğunu gördüklerini söyledi.

Dursun, "İletişim stratejimize yön veren en önemli araştırma sonucu ise kullanıcıların Türk Telekom'un 'hayallerini gerçekleştirmeleri için bir aracı olduğu' inancı oldu. Bundan hareketle biz de stratejimizi bu ana tema üzerine oturttuk." dedi.

"Türk toprağından çıkmış bir marka olarak insanımızın azmine inanıyoruz"

Dursun, gerçek kahramanların başarı hikayelerini anlatan reklam filmleriyle yediden yetmişe tüm Türkiye'ye seslendiklerini belirterek, "Türk toprağından çıkmış bir marka olarak insanımızın azmine inanıyoruz. Her insanın teknolojimiz sayesinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, imkansızı başarabileceğine inanıyoruz. İnsanların, duydukları başarı hikayelerinden ilham alması en büyük temennimiz. Buna aracı olmak amacıyla Türkiye'nin 81 ilinden gerçek başarı hikayelerine ışık tutmayı sürdüreceğiz. Türkiye azimle çalışarak hayaline ulaşma söz konusu olduğunda çok büyük bir potansiyele sahip. Bu nedenle başarı hikayesi bulmakta zorlanacağımızı düşünmüyoruz." şeklinde konuştu.

2016 yılının Türk Telekom açısından başarılı geçtiğini ve büyük bir marka entegrasyonu gerçekleştirdiklerini dile getiren Dursun, "Geçtiğimiz yıl Türk Telekom 1,3 milyon mobil abone kazandı. Yaptığımız yatırımlar meyvesini vermiş oldu. Marka değerimiz yüzde de 11 arttı. Böylelikle 9 yıl üst üste marka değerimiz artmış oldu." dedi.

Dursun, şunları kaydetti:

"Türk Telekom hali hazırda insanların teknolojiyle hayallerine ulaşabilmeleri için projeler yürütmeye devam ediyor. Türk Telekom'un sosyal sorumluluk projelerileriyle 2013'ten bu yana 21 bin kişiyi internetle tanıştırdık ve birçok insanın internet sayesinde hayallerini gerçekleştirmesine imkan sağladık.

Bu kapsamında Rize Çayeli'nde kendi ürettiği çayları önceden sadece eşe dosta satarak hayatını kazanmaya çalışan girişimci, aldığı internet eğitiminden sonra kendi internet sitesini açarak çaylarını internet üzerinden tüm Türkiye'ye satmaya başladı. Yine Türk Telekom, girişim hızlandırma programı pilot kapsamında desteklediği 35 girişimden 21'inin şirketlerini kurdu ve 2016 yılında yaklaşık 6 milyon TL ciro elde etti. Bu girişimler mevcutta toplam 141 kişiye istihdam sağlıyor."

"Sen yeter ki hayal et" reklam filmi

Türkiye'den çıkmış gerçek başarı hikayelerini insanlarla buluşturmayı hedefleyen reklam filminde, Mersin'in Arslanköy adlı köyünde kurduğu tiyatroyla dünyaya sesini duyuran Ümmiye Koçak ve futbolcu Cristiano Ronaldo oynuyor.

Daha önce yazdığı ve yönettiği "Yün Bebek" filmiyle New York Avrasya Film Festivalinde ödüle layık görülen Koçak, filmin yönetmenliğini de üstlendi. Reklam filminde Ronaldo da yaşadığı zorluklara rağmen hayallerinin peşinden koşmaktan asla vazgeçmediğini anlatıyor.

Yeni reklam filmlerinin çekimi Denizli, Rize, Antalya, Gaziantep, İstanbul ve Çanakkale olmak üzere toplam 6 ilde gerçekleştirildi. Çekimler hazırlıklarla beraber toplam 23 gün sürdü. Çekimlerde yaklaşık 100 kişilik bir ekip görev aldı. Ronaldo ve Koçak'ın oynadığı bölümün çekimleri ise Madrid ve Mersin'de gerçekleştirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Türk Telekom 'Sen Yeter Ki Hayal Et'İ Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak
    21:26 Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını duyurdu. Ödemeler arasında hububat-baklagil ve dane mısır desteği, hayvan hastalıkları tazminat desteği, biyolojik/biyoteknik mücadele desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, kırsal kalkınma yatırım desteği, bombus arısı kullanım desteği, büyükbaş damızlık (düve) hayvan alım desteği, küçük aile işletmesi desteği ve sertifikalı fidan kullanım desteği bulunuyor.

  • İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı
    21:23 İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın Üst Yöneticiliği (CEO) görevini vekaleten yürüten Selahattin Bilgen, Eylül 2023'ten beri bu görevi sürdürüyordu. İGA, küresel rekabetin hızla değişen dinamiklerine uyum sağlayarak kurumsal güçlenmesini sürdürüyor. Bilgen'in kapsamlı tecrübesi, bilgi ve birikimiyle İstanbul Havalimanı'na önemli katkılar sunduğu belirtilerek, asaleten İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO'su olarak atandığı açıklandı.

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.

  • Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı
    20:46 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kilis'te tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi ücretsiz olarak dağıtıldı. Dağıtım töreninde Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi hakkında bilgi veren İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, projenin amaçlarını ve bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.


Advertisement