Türk Tenisinin Yıldızları İzmir Cup'ta Yetişecek - Son Dakika
Güncel

Türk Tenisinin Yıldızları İzmir Cup'ta Yetişecek

Türk Tenisinin Yıldızları İzmir Cup\'ta Yetişecek

Türk tenisinin yıldızları İzmir Cup'ta yetişecek Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş, bu yıl 8'incisi düzenlenen Folkart İzmir Cup ATP Challenger Tenis Turnuvası'nda Türk tenisinin gelecekteki yıldızlarını yetiştirdiklerini söyledi.

22.09.2015 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk tenisinin yıldızları İzmir Cup'ta yetişecek

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş, bu yıl 8'incisi düzenlenen Folkart İzmir Cup ATP Challenger Tenis Turnuvası'nda Türk tenisinin gelecekteki yıldızlarını yetiştirdiklerini söyledi. Turnuvanın yapıldığı Örnekköy'deki Zübeyde Hanım Tenis Eğitim Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısına milli tenisçi Altuğ Çelikbilek ve 2 numaralı seri başı Tunuslu Malek Jaziri ile katılan TTF Başkanı Durmuş, Dünyanın en iyisi olabilecek tenisçiler bu turnuvalardan geçiyor. Bu yıl ana tablo ve elemelere 10 Türk sporcu ile katıldık. Folkart İzmir Cup'ta hem tabanda yayılmayı, hem de tavanda çoğalmayı hedefliyoruz dedi.

Başkan Durmuş, Folkart'la işbirliğini devam ettirerek İzmir Cup'la 25 yılı devirmeyi hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Genç tenisçi Altuğ Çelikbilek, geçen sezon İzmir Cup'ta elemelerde kaybettiğini bu yıl ise ana tabloda Wild Card ile direkt oynama hakkı kazandığını belirterek, Uzun süredir tenis oynuyorum. Kendimi iyi bir seviyede görmek için elimden geleni yapıyorum. Ülke olarak başarılı olacağımıza inanıyorum diye konuştu.

İzmir'e 5'inci kez geldiğini ve geçmişte çok güzel anıları olduğunu dile getiren Tunuslu Jaziri, Geçen yıl finalde kaybetmiştim. Bu kez kendime güveniyorum. İzmirlilere güzel maçlar izleteceğim şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk Tenisinin Yıldızları İzmir Cup'ta Yetişecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement