Türk Ulaşım-sen Genel Başkanı Şerafettin Deniz Gaziantep'te - Son Dakika
Yerel

Türk Ulaşım-sen Genel Başkanı Şerafettin Deniz Gaziantep'te

Türk Ulaşım-sen Genel Başkanı Şerafettin Deniz Gaziantep\'te

Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Şerafettin Deniz, il il gerçekleştirdiği ziyaretlerde Gaziantep ile sürdürdü.

04.02.2016 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Şerafettin Deniz, il il gerçekleştirdiği ziyaretlerde Gaziantep ile sürdürdü.

Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Şerafettin Deniz'in Gaziantep'te ziyaretini gerçekleştirdiği kahvaltıda, Türk ulaşım-Sen Genel Başkan yardımcısı Vahit Cevizci, Kamu-Sen Gaziantep il temsilcisi Baler Fidan,Türk Eğitim-Sen Gaziantep Şube Başkanı Bekir Avan, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Kemal Kazak, Türk Tarım Orman-Sen Şube Başkanı Cuma Erol,Türk Haber-Sen Gaziantep Şube Başkanı Niyazi Albayram, Türk Yerel Hizmet - Sen il temsilcisi Ahmet Koç, diğer şubelere bağlı temsilciler ve şube yöneticileri de kahvaltıda yer aldı. Kahvaltı sonrası konuşan Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Şerafettin Deniz, ziyaretin amacını Türkiye'nin diğer değişik bölgelerinde ki iş yerlerini ziyaret ederek, sorunlarını yerinde dinlemek olduğunu ifade etti. yeinde gördükleri soranlara yine yerinde müdahale ve çözüm yolu bulmayı hedeflediklerini anlatan Deniz, sürekli geldiği illerden olduğunu belirttiği Gaziantep'in son dönemlerde değişmeye başladığını ifade etti. Gaziantep'in Suriye'nin kentlerine benzemeye başladığını belirten Deniz, "Geldiğimizde Gazianteplileri görürdük. Şimdi ise akşam saatlerinde 5 ve 6'dan sonra bazen otelin karşısında baktığımızda Gaziantepliler' den çok Suriyelileri görmeye başladık. Suriyelilerin daha çok göründüğü bir şehir olmuş. Gaziantep'te yaşayan kardeşlerimizi Allah yardımcıları olsun. Yine dışarıdan gelenlere de Rabbim yardım etsin, inşallah" diye konuştu.

Türkiye Kamu Sen'nin kurulduğu 1992 yılından günümüze hak ve adalet merkezli mücadele sürdürmenin gayreti ve çabası içinde olduğunu kaydeden Deniz, "Hiç kimsenin olmadığı dönemlerde, bu alanlarda biz vardık. Kamu-Senliler vardı. O günlerden bu günlere hak ve adalet merkezli mücadele ettik. Hep bu merkezle mücadeleyi sürdürme gayret ve çabası içerisinde olduk" dedi.

Kamu-Sen Gaziantep İl temsilcisi Baler Fidan ise il gezilerine başlayan Genel Başkan Şerafettin Deniz'in Kahramanmaraş'tan Gaziantep'e geldiğini kaydetti. Fidan, Genel Başkanı Deniz'in Cuma günü Adıyaman'ı hafta sonunda ise Osmaniye, Hatay ve İskenderun'u ziyaret edeceğini kaydetti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Ulaşım-sen Genel Başkanı Şerafettin Deniz Gaziantep'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement