Türk ve Suriyeli Sporcular Barış ve Kardeşlik Turnuvasına Katılacak - Son Dakika
Yerel

Türk ve Suriyeli Sporcular Barış ve Kardeşlik Turnuvasına Katılacak

Türk ve Suriyeli Sporcular Barış ve Kardeşlik Turnuvasına Katılacak

Gençlik Merkezi Sosyal Uyum Projesi kapsamında ‘Yeşil Sahada Barış İçin Kardeşlik’ Turnuvasında Türk ve Suriyeli sporcular mücadele edecek.

08.12.2016 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Merkezi Sosyal Uyum Projesi kapsamında 'Yeşil Sahada Barış İçin Kardeşlik' Turnuvasında Türk ve Suriyeli sporcular mücadele edecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNCHR) ve Uluslar arası Ortadoğu Barış Araştırmaları Merkezi (IMPR) işbirliğiyle, ülkemizdeki Suriyeli gençlerle Türk gençlerin kardeşlik duygularını geliştirmek amacıyla 'Yeşil Sahada Barış İçin Kardeşlik Turnuvası' adıyla bir futbol turnuvası projesi hazırlandı.

Türkiye'de 16 takımdan oluşacak turnuvanın ön elemeleri ve final maçları Antalya'da düzenlenecek. Final maçı ise 18 Aralık 2016 tarihinde Ankara'da yapılacaktır.

Turnuvaya 17-25 yaş arası Suriyelilerin yoğun yaşadığı Adıyaman ve 15 ilin gençlik merkezi takımları katılacak. Adıyaman'dan 9 Suriyeli 9 Türk sporcu bir antrenör ve bir gençlik liderinden oluşan 20 kişilik kafile Adıyaman Gençlik Merkezi adına müsabakalarda yer almak üzere Antalya'ya hareket etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk ve Suriyeli Sporcular Barış ve Kardeşlik Turnuvasına Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement