Türk Yazar Tekinkoca'nın Romanı Üsküp Basınında - Son Dakika
Güncel

Türk Yazar Tekinkoca'nın Romanı Üsküp Basınında

Gazeteci - Yazar Senem Tekinkoca'nın geçtiğimiz aylarda yayınlanan yeni romanı Zaman Mühürcüsü Üsküp basınında geniş yer buldu.

19.08.2015 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Türk Yazar Üsküp'ü yazdı" başlığıyla çıkan haberlerde , Tekinkoca'nın romanında Büyükada ve Üsküp arasında geçen romanda , Üsküp'teki Kurşunlu Han , Taş Köprü, Bit Pazarı , Eski Türk Çarşısı gibi birçok tarihi mekãndan söz ettiği konu edildi. Genç yazar Tekinkoca ise konuyla ilgili olarak ;"Üsküp benim için çok özel bir şehir. Kitabın konusunun geçtiği yer olan Kurşunlu Han'da en kısa zamanda bir imza günü düzenleyip , oradaki okuyucuyla da biraraya gelmek istiyorum"dedi.

Geçmişinizden ne kadar emin olabilirsiniz ?

Postiga yayınlarından çıkan ve Nurettin Hacıkurtiş'in genel yayın yönetmenliğini üstlendiği kitabın editörlüğünü Recep Usta yaptı. Kapak Tasarımı Murat Gündoğan , sayfa tasarımı ise Ceyda Çakıcı Baş imzası taşıyor. Zaman Mühürcüsü kan bağı olmayan insanlardan oluşan bir ailenin ; biraraya geliş yolculuğunun hikâyesi... "Geçmişinizden ne kadar emin olabilirsiniz?" sorusuyla yola çıkan romanda, Büyükada'daki bir konaktan Üsküp'teki Kurşunlu Han'a kadar uzanan bir sırrın peşinden sürüklüyor okuyucuyu.Akıcı dili ve okuyucuyu şaşırtan kurgusu ile dikkat çeken roman; Yugoslavya'nın henüz dağılmadığı 1960'lı yıllardan bugünün Makedonya'sına uzanan geçişlerden de izler taşıyo

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk Yazar Tekinkoca'nın Romanı Üsküp Basınında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement