Türk Yerel Hizmet-Sen'den Maski'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Türk Yerel Hizmet-Sen'den Maski'ye Ziyaret

Türk Yerel Hizmet-Sen\'den Maski\'ye Ziyaret

Türk Yerel Hizmet-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Ali Algın ve sendika yöneticileri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u makamında ziyaret ederek, sendika çalışmalarıyla ilgili istişarede bulundu.

26.08.2016 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Yerel Hizmet-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Ali Algın ve sendika yöneticileri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun'u makamında ziyaret ederek, sendika çalışmalarıyla ilgili istişarede bulundu.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Türk Yerel Hizmet- Sen Manisa Şube Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Mustafa Ali Algın, Şube Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş, Mevzuat Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy ve Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Halis Satılmış'ı makamında ağırladı. Görüşmede Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü bünyelerinde çalışan memur ve sözleşmeli personellerin haklarının korunması amacıyla yürütülen sendikal çalışmalar konuşuldu.

"Personellerimizin yanındayız"

Türk Yerel Hizmet-Sen yöneticilerinin ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Genel Müdür Coşkun, "Çalışan haklarının korunmasında ve savunulmasında sendika çalışmaları büyük ve önemli bir yere sahip. Bizler de MASKİ Genel Müdürlüğü olarak, bünyemizde görev yapan bütün personellerimizin çalışma şevkini ve performanslarını arttırarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sağlamak için kurum olarak bu konuda özel hassasiyet gösteriyoruz" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Yerel Hizmet-Sen'den Maski'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement