Türk-yunan Dostluğu - Son Dakika
Yerel

Türk-yunan Dostluğu

Türk-yunan Dostluğu

Yıldırım Belediyesi, uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.

27.07.2015 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldırım Belediyesi, uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.

Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü ile Yunanistan'ın Sidirokastro Spor Kulübü arasında yapılan kardeş kulüp ve kültür organizasyonu çerçevesinde Yunanistan'dan 20 kişilik kafile Bursa'ya geldi. Kafilede Yunanistan Badminton Federasyonu Başkanı Victoria Xatzina, Sidirokastro Belediye Başkan Yardımcısı Bacuras Odiseas, Sidirokastro kulüp yöneticileri Xanthou Vasilis, Froso Bacura ile Yunanistan Badminton Olimpiyat sporcuları ve Sidirokastro Spor Kulübü badminton sporcuları yer aldı. 27-31 Temmuz tarihleri arasında Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi'nin ev sahipliği yapacağıBadminton Turnuvası,Türk ve Yunan badminton sporcuları arasında düzenlenecek. Turnuva'nın yanı sıra Cumalıkızık, Osmangazi ve Orhangazi Türbeleri, Kapalıçarşı, Kozahan, Gölyazı, Mudanya, Trilye, Saitabat Şelalesi ve Teleferik gezisi ile Yıldırım'ın ve Bursa'nın tarihi, tabii ve kültürel zenginlikleri misafirlere tanıtılacak.

Yıldırım'ın tarihi, doğal ve kültürel varlıklarını yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da tanıtmayı hedeflediklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Bu turnuva ile Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü ile Yunanistan'ın Sidirokastro Spor Kulübü arasındakarşılıklı dostluk ilişkilerini sporun birleştirici atmosferi ile pekiştireceğiz" diye konuştu.

Edebali, "Sporun sağlıklı nesiller geliştirme konusunda anahtar olduğu bilinciyle spora ve sporcuya olan desteğimizi sürdürüyoruz. Türkiye'nin en büyük spor komplekslerinden birini kazandırdığımız Yıldırım'da uluslararası spor şehri hüviyetini oluşturacağız" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk-yunan Dostluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement