Türkan Şoray: Her Kadın Öyle ya da Böyle Şiddete Uğramıştır - Son Dakika
Güncel

Türkan Şoray: Her Kadın Öyle ya da Böyle Şiddete Uğramıştır

Türkan Şoray: Her Kadın Öyle ya da Böyle Şiddete Uğramıştır

Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray, "Hiç şiddete uğradınız mı?" sorusuna, "Her kadın öyle veya böyle şiddete uğramıştır." karşılığını verdi.

08.03.2015 18:51  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkan Şoray, Antalya'da Muratpaşa Belediyesi'nin düzenlediği 'Şiddete Hayır' etkinliğinde Selda Bağcan ile birlikte 'Aldırma Gönül' şarkısını söyledikten sonra bir alışveriş merkezinde imza günü ve söyleşiye katıldı. Hayranlarına 'Şiddete hayır' sloganı attıran Şoray, Hürriyet Gazetesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yaptırdığı özel araştırmada, Türkiye'de her üç kadından birinin kendisinin yerinde olmak istemesine çok sevindiğini söyledi. 50 yıllık sinema kariyerinin en büyük mutluluğunun bu olduğunu söyleyen Şoray, "Bu güzelliğe layık olabilirim inşallah" dedi.

GÖZLERİ DOLDU

Gazetecilerin "Hiç şiddete uğradınız mı" sorusu üzerine Şoray'ın gözleri doldu. Bir süre duraksayan Türkan Şoray, "Her kadın öyle veya böyle, manevi, fiziksel şiddete uğramıştır" dedi.

"İZLENMEZ KORKUSUYLA DİZİ YAPMIYORUM"

Türkan Şoray, "Dizilerde neden oynamıyorsunuz" sorusuna ise "Dizilerin garantisi yok. Pat diye 3 hafta sonra kaldırıyorlar. Onun için korkuyorum. Yani o kadar güzel bir şey olmalı ki izlemelisiniz" karşılığını verdi. Ardından hayranlarına "Yapayım mı izlenir mi acaba" diye soran Şoray, "Evet" karşılığını alınca "İnşallah. Dizilerin öneminin farkındayım, her eve girebiliyorsunuz. Ya izlenmezse korkusuyla yapamıyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkan Şoray: Her Kadın Öyle ya da Böyle Şiddete Uğramıştır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Antalya: Pekı ya şiddet mağduru erkekler. Hıc bu konuda kımsenın soyleyecegı bişey yokmu? 8 3 Yanıtla
  • FATO: BU ZAMANDA KADINLAR ŞEYTAN KİM NE DERSE DESİN, ERKEKLER ONLARIN ŞEYTANLIĞI YANINDA MASUM KALIR, AKILLARI FİKİRLERİ PARA, LÜKS 1 1 Yanıtla
  • PERİBERİ: AÇIKÇA BEN KALDIM DESENE SULTAN, KIVIRMA:) 0 0 Yanıtla

Advertisement