Türkan Şoray, Kızıyla Tartışan Başrol Oyuncusunu İşinden Etti - Son Dakika
Magazin

Türkan Şoray, Kızıyla Tartışan Başrol Oyuncusunu İşinden Etti

Türkan Şoray, Kızıyla Tartışan Başrol Oyuncusunu İşinden Etti

Türkan Şoray, yönetmen koltuğuna oturduğu yeni filminin başrol oyuncusu Sercan Badur'u kızı Yağmur ile tartıştığı için kadro dışı bıraktı.

28.07.2015 11:22  Güncelleme: 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Sineması'nın Sultan'ı Türkan Şoray yönetmen koltuğuna oturduğu yeni filmi 'Eski Köye Yeni Adet' filminin çekimlerine başlamıştı ki büyük bir sorun çıktı.

KIZIYLA TARTIŞINCA KOVULDU

'Güllerin Savaşı' dizisinde hipoksiya hastası Cihan'ı canlandıran Sercan Badur filmin başrol oyuncularındandı fakat filmde yapımcı olan aynı zamanda rol de alan Yağmur Ünal ile tartıştı.

YAĞMUR SÜREKLİ TRİP YAPMIŞ

Sercan Badur'un çekimler sırasında pek çok konuda kapris yaptığını iddia eden Yağmur ile yakışıklı oyuncu arasında gerginlik çıkınca Türkan Sultan duruma el koymak zorunda kaldı.

OYUNCU NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

'Güllerin Savaşı' dizisiyle büyük beğeni toplayan, oyunculuğuyla Türkan Şoray'ı kendine hayran bırakan ve bu nedenle filmde başrol teklif edilen Sercan Badur bu gelişme karşısında neye uğradığını şaşırdı.

"İNCE ELEYİP, SIK DOKUYACAĞIM"

Sercan Badur'un projeden çıkarılmasının ardından boşalan yere şimdiden birkaç tane aday olduğu ve görüşüldüğü öğrenilen bilgiler arasında. Türkan Şoray'ın yakın çevresine de "Artık ince eleyeceğim sık dokuyacağım." dediği söyleniyor.

Son Dakika Magazin Türkan Şoray, Kızıyla Tartışan Başrol Oyuncusunu İşinden Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (43)

  • Emre: Ulan bu ekmeğinden ettiğin kaçıncı oyuncu senin kızının ne dokunulmazlığı var tek laf edeni işinden ediyorsun pislik karı 33 0 Yanıtla
  • hakan celik: kizin cok simarik sende iticisin 29 3 Yanıtla
  • üzgün kız: Çocukken arkadaşlarımızla kavga ettiğimizde annem bize kızar bide üstüne özür diletirdi!ya bizim annemiz hep böyle yapardı haklı bile olsak bu ünlülerin çocukları da çok kıymetli 24 0 Yanıtla
  • Ali: Bu kız nerden çıktı? 20 1 Yanıtla
  • acil tip teknisyeni: Kimse izlemezki turkan Abla modan gecti artik Abla artik 1950ve1970yasamiyoruz 20 0 Yanıtla
  • BERNA: Annelık duygularını ışın ıcıne karıştırmamak lazım yıne onun ıyılıgı ıcın, bırak tartışsın kendı cozum bulsun otuz yaşına gelmış bır kız sonucta, kendı halıne bırakıp her zaman kalkan olmamak bazen yapılacak en ıyı ıştır her zaman anne bulamayacak. 20 0 Yanıtla
  • usta: Ailecek ceksinler filmi boylece problem kalmaz 20 0 Yanıtla
  • LENGELİ_FÖTÜR: bir daha Şoray filmlerini izlemem 15 4 Yanıtla
  • TÜRKİYEM: ekmekle oynamak varmı türkan teyze ayıp ayıp senin kızınsa o da bizim oğlumuz anladınmmı seni kınıyor ve protosta ediyorum emeğe saygıııı 15 3 Yanıtla
  • hans: bu kizin filmini seyretmeyin bizigi dussun 16 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement