Türkan Şoray Öğrencilere "Anneliği" Anlattı - Son Dakika
Magazin

Türkan Şoray Öğrencilere "Anneliği" Anlattı

Türkan Şoray Öğrencilere "Anneliği" Anlattı

Türk Sinemasının “Sultanı” Türkan ŞorayAfyonkarahisar’da “Anneler Günü” etkinliğine katıldı.

06.05.2015 19:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Sinemasının "Sultanı" Türkan Şoray

Afyonkarahisar'da "Anneler Günü" etkinliğine katıldı. Patlatılan konfetiler nedeniyle korkan Türkan Şoray, "Ödüm patladı, bir şey oldu sandım" dedi.

Türkan Şoray Afyonkarahisar'da özel bir okul tarafından gerçekleştirilen "Anneler Günü" etkinliğine katıldı. Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ve beraberindeki protokol üyeleri tarafından karşılanan Şoray, ardından okulun konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe geçti. Karşılama esnasında Şoray'ın okula girdiği esnada patlatılan konfetinin sesinden korkarak, "Ödüm patladı, bir şey olsu sandım. Böyle sürprizlere hazırlıklı olmak lazım sonuçta burası bir okul" demesi ise herkesi güldürdü.

Konferans salonundaki etkinlik öğrencilerin Türkan Şoray'ın filmlerindeki en ünlü sahneleri küçük skeçler halinde yeniden canlandırması ile başladı. Ardından sahnede Anneler Günü ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Şoray, tüm annelerin anneler gününü kutlayarak, "Ben annemin değerini, anne olunca anladım. Saçım ıslakken dışarı çıksam annem beni uyarırdı. Ben de 'Anne bir şey olmaz' derdim. Annem bana 'sen de anne olunca beni anlayacaksın' derdi. Kızım olunca ben de kızıma 'saçın ıslakken dışarı çıkma' demeye başladım. Bu kez kızım bana 'bir şey olmaz' diyor. Ben de annemi anarak ona 'anne olunca anlıyorsun' diyorum. Ne yazık ki, annemi çok erken kaybettim. Şimdi keşke yanımda olsa diyorum" dedi.

İki aylık Mustafa Kemal Kenar'ı kucağına alarak seven Şoray'a, öğrenciler elleriyle yaptıkları resmini hediye etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Türkan Şoray Öğrencilere 'Anneliği' Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement