Türkarslan: "Türkiye Şampiyonası'nda Ferdi ve Takım Halinde Dereceye Gireceğiz" - Son Dakika
Yerel

Türkarslan: "Türkiye Şampiyonası'nda Ferdi ve Takım Halinde Dereceye Gireceğiz"

Türkarslan: "Türkiye Şampiyonası\'nda Ferdi ve Takım Halinde Dereceye Gireceğiz"

Karate Federasyonu Adana İl Temsilcisi Tahir Türkarslan, 16-20 Eylül de Yalova’da gerçekleştirilecek olan ‘Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Türkiye Şampiyonası’ndan madalyalarla döneceklerini söyledi.

16.09.2015 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karate Federasyonu Adana İl Temsilcisi Tahir Türkarslan, 16-20 Eylül de Yalova'da gerçekleştirilecek olan 'Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Türkiye Şampiyonası'ndan madalyalarla döneceklerini söyledi.

Türkarslan, Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek, Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Türkiye Şampiyonası'nın aynı zamanda milli takım seçmeleri niteliği taşıdığını, bu müsabakalara aylardır hazırlık yaptıklarını, ferdi ve takım olarak dereceye gireceklerine inandığını kaydetti.

Müsabakaların eğitim sezonu dışında tatile denk gelmesinin çok isabetli olduğunu belirten Türkarslan, konuşmasında şunlara yer verdi:

"Yalova'da gerçekleştirilecek müsabakalara iyi hazırlandık. Değişik kulüplerden oluşan 64 kişilik Adana karması olarak güçlü bir ekiple gidiyoruz. Başarı, davranış ve kıyafetimizle kentimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Özellikle ulaşım konusunda kafileye otobüs tahsis eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile tesis ve malzeme konusunda bizlere her zaman destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a, müsabakalara giden İnce Spor Kulübü sporcularına eşofman alarak destek olan Kızıler İnşaat Sahibi Mustafa Uğur Kızıl ile Adana Sarıçam Spor kulübüne sponsor olan İşadamı Aytan Köylü'ye teşekkür ederiz. Kazanacağımız madalyaları onlara armağan edeceğiz."

Türkarslan, en az 10-15 sporcunun kürsüye çıkacağını ve 20 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek milli takım seçmelerinde bazı sporcuların seçileceğine inandığını da sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkarslan: 'Türkiye Şampiyonası'nda Ferdi ve Takım Halinde Dereceye Gireceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement