Turkcell'de 4 Üst Düzey Atama - Son Dakika
Güncel

Turkcell'de 4 Üst Düzey Atama

Turkcell\'de 4 Üst Düzey Atama

Turkcell Yönetim Kurulu, 7 Temmuz 2014 tarihli toplantısında 4 üst düzey atama gerçekleştirdi.

08.07.2014 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkcell Yönetim Kurulu, 7 Temmuz 2014 tarihli toplantısında 4 üst düzey atama gerçekleştirdi.

Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasına göre, Seyfettin Sağlam, Grup İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı; Banu İşçi Sezen, Grup İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı; Doğa Ünay, Grup Strateji ve Stratejik Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı; Burak Ersoy ise Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Açıklamada, Sağlam'ın Grup İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak, Sağlam'a bağlı olarak görev yapmak üzere de Sezen'in Grup İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildiği belirtildi.

Ünay'ın Grup Strateji ve Stratejik Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandığı belirtilen açıklamada, Bireysel Satış ve Pazarlama'dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sevilengül'e bağlı olarak görev yapmak üzere Ersoy'un Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildiği ifade edildi.

Seyfettin Sağlam, ODTÜ Sosyoloji Bölümü'nden mezun oldu, Marmara Üniversitesi'nde Uluslararası Kalite Yönetimi dalında yüksek lisansını tamamladı. Çalışma hayatına 1998 yılında MSC Danışmanlık'ta başlayan Sağlam, Tekstilbank'ta İnsan Kaynakları Şefliği, Yıldız Holding'de Ambalaj, Bilişim, Mali Hizmetler ve Perakende Gruplarından sorumlu İnsan Kaynakları Grup Müdürlüğü görevlerini üstlendi. Ziraat Bankası'nda İnsan Kaynakları'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Ziraat Hayat ve Emeklilik AŞ'de Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Sağlam, Rixos Hotels ve Sembol İnşaat AŞ'de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İcra Kurulu üyesi olarak bulundu. Sağlam,  21 Ocak 2013 tarihinde Başkan Danışmanı olarak İMKB'de çalışmaya başlarken, 7 Mart 2013 itibarıyla İMKB Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Banu İşçi Sezen, 2003 yılında Turkcell İnsan Kaynakları ekibine katıldı ve 2008 yılı itibarıyla Turkcell Akademi Direktörü olarak atandı. Turkcell Grubu'na katılmadan önce sırasıyla İzmir Ticaret Borsası, Garanti Bankası, Humanitas Doğuş, Barış Sigorta şirketlerinde yönetici olarak görev yaptı. 30 Nisan 2014'ten bu yana Turkcell İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevini vekaleten yürüten Sezen, Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü'nden mezun oldu.

Doğa Ünay, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Aselsan Haberleşme ve Bilgi Teknoloji Grubu'nda haberleşme üretim mühendisi ve Motorola Haberleşme Sistemleri Grubu Almanya ve İngiltere ofislerinde kıdemli sistem ve planlama mühendisi olarak çalıştı. 2006 yılında Harvard Üniversitesi İşletme Bölümünden MBA derecesi alırken, sonrasında strateji ve yönetim danışmanlığı firması Bain & Co Boston ofisinde kıdemli danışman olarak çeşitli projelerde yer aldı. 2008 yılında Turkcell'e katılan Doğa Ünay sırasıyla Kurumsal Strateji uzmanı ve son olarak da CEO Destek Direktörlüğü görevlerinde bulundu.

Burak Ersoy, 1992 yılında ODTÜ Maden Mühendisliğinden mezun oldu. 1998 yılında yüksek lisansını Gazi Üniversitesi Pazarlama bölümünde tamamladı. Bayındır Menkul Kıymetler'de Yatırım Danışmanı olarak kariyerine başlayan Ersoy, sırasıyla J&H Marsh&MC Lennan'da Bölge Yöneticiliği, Marsa ve Marsa Kraft'ta Ticari Pazarlama, Satış Geliştirme ve Grup Satış Müdürlüğü pozisyonlarında görev aldı. 2010 yılında Turkcell'e katılan Burak Ersoy, Bireysel Satış Kanal Müdürlüğü, Kurumsal Küçük Ölçekli Firmalar Müdürlüğü ve Kurumsal Küçük Ölçekli Firmalar Direktörlüğü pozisyonlarını yürüttü. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Turkcell'de 4 Üst Düzey Atama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı
    23:48 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı

    Hüseyin Başkadem'in yönettiği 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nin ikinci gününde, Suk Dörtlüsü Quartet sahne aldı. Prag Sahne Sanatları Akademisi'nden gelen sanatçılar, çello, viyola ve keman enstrümanlarıyla seçkin eserlerini seslendirdi. Başkadem, konserde yaptığı konuşmada, dünyada keman ailesinden 4 enstrümanı bir arada çalabilen çok az grubun olduğunu belirtti ve Suk Dörtlüsü Quartet'in festivale üçüncü kez katıldığını söyledi.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı
    23:23 Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı

    Bingöl'ün Merkeze bağlı Yelesen köyünde doğa yürüyüşü yapan 4 kişi, tırmandıkları kayalık alandan inemeyince 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. AFAD İl Müdürlüğü ekipleri, bölgeye sevk edilerek yaptıkları çalışma sonucu 4 kişiyi bulunduğu yerden kurtardı.


Advertisement