Turkcell'den İphone 6 Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Turkcell'den İphone 6 Kampanyası

Turkcell\'den İphone 6 Kampanyası

Tüm dünyada merakla beklenen iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modelleri, bugünden itibaren Turkcell'de satışa sunuldu.

26.09.2014 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm dünyada merakla beklenen iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modelleri, bugünden itibaren Turkcell'de satışa sunuldu.

Turkcell açıklamasına göre, Apple'ın en yeni iPhone'ları Turkcell İletişim Merkezleri, Turkcell.com.tr, Platinum Hizmet Ekipleri ve Turkcell Kurumsal müşteri yöneticileri aracılığıyla temin edilebilecek.

16GB, 64GB ve 128 GB'lık 3 farklı modele ve gümüş, uzay grisi ve altın renk seçeneklerine sahip iPhone 6'ya Turkcell Platinum müşterileri 36 ay boyunca tarifeye ek ayda 49 TL'den başlayan fiyatlar (Platin Prestij Paketi için) ve Platinum Hizmet Ekipleri tarafından kapıya kadar teslim seçeneği, Turkcell Kurumsal müşterileri ise 24 ay boyunca tarifeye ek ayda ayda 89,5 TL'den başlayan fiyatlarla (Kurumsal müşteriler için belirtilen fiyat Platin Business Star Paketi için) sahip olabiliyor.

iPhone 6 Plus ise Turkcell bireysel müşterileriyle 36 ay boyunca tarifeye ek ayda 59 TL'den başlayan (Platin Prestij Paketi için), Turkcell Kurumsal müşterileriyle 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 104,5 TL'den başlayan fiyatlarla (Kurumsal müşteriler için belirtilen fiyat Platin Business Star Paketi için) buluşuyor.

Turkcell Terminal ve Üretici Yönetimi Direktörü Gökhan Güleç konuyla ilgili değerlendirmesinde, yeni iPhone 6 ve 6 Plus'ı Türkiye pazarına sunmak için Apple ile yaptıkları işbirliğinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Güleç, "iPhone 5s ve 5c'den sonra müşterilerimize bu kez tüm dünyanın merakla beklediği yeni iPhone serisini sunuyoruz. Akıllı telefon deneyimini mükemmele taşımak isteyen teknoloji tutkunları bugünden itibaren hem iPhone 6 hem de iPhone 6 Plus'a Turkcell'in üstün 3G hızı, tarifeye ek 12, 24 veya 36 ay kontratlı teklifleri ve Turkcell ayrıcalığı ile sahip olabilecek" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Turkcell'den İphone 6 Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada
    18:31 Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada

    Hatay'da polis ekiplerinin çalışmaları kapsamında 25 göçmen yakalandı. Aracın bagaj kısmına saklanan 2 şahsın yakalanma anıysa kameraya yansıdı. Hatay'da göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye karşı çalışmalar aralıksız sürüyor.

  • İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Bilecik'in sorunlarını çözeceğiz
    18:31 İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Bilecik'in sorunlarını çözeceğiz

    İYİ Parti Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü Ankara Milletvekilli Kürşad Zorlu, Bilecik'in önemli sorunları olduğunu söyleyerek, belediye yönetiminde huzur ve kardeşliği sağlayacaklarını belirtti.

  • Kedi Eros'u tekmeleyerek öldüren sanık hakkındaki karara başsavcılık itiraz etti
    18:29 Kedi Eros'u tekmeleyerek öldüren sanık hakkındaki karara başsavcılık itiraz etti

    Başakşehir'de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen karara Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtirazda, sanık hakkında verilen kararın bozulması ve sanığın tutuklanmasına yönelik karar verilmesi talep edildi.

  • Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi
    18:29 Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik kazalarının önlenmesi ve yaya önceliği bilincinin artırılması amacıyla il merkezinde bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. 204 araç sürücüsü ve 281 yayaya el broşürleri dağıtılarak trafik kuralları ve yayalara öncelik tanınması konusunda bilgilendirme yapıldı. Yaya ve sürücülerin bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği belirtildi.


Advertisement