Turkcell Gelibolu Maratonu'nu İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika
Spor

Turkcell Gelibolu Maratonu'nu İçin Geri Sayım Başladı

Turkcell Gelibolu Maratonu\'nu İçin Geri Sayım Başladı

’Barış için Koşuyoruz’ sloganıyla bu sene ikincisi düzenlenecek Turkcell Gelibolu Maratonu’nda artık son viraja girildi.

23.09.2016 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Barış için Koşuyoruz' sloganıyla bu sene ikincisi düzenlenecek Turkcell Gelibolu Maratonu'nda artık son viraja girildi.

Turkcell'in ana sponsorluğunda bu yıl ikincisi düzenlenecek, Türkiye'nin 'Barış' temalı ilk maratonu olan Turkcell Gelibolu Maratonu, 'Barış için Koşuyoruz' sloganıyla 2 Ekim Pazar günü gerçekleşecek. Gelibolu Yarımadası'nın tarihi noktalarında koşulacak olan maraton için kayıt süresinde ise son bir haftaya girildi. Katılımcılar maraton, yarı maraton, 10 km. koşusu ve halk koşusu olmak üzere 4 kategoride bu maratona dahil olabilecekler. Tüm kategorilerdeki koşular Morto Koyu'ndan başlayıp yine Morto Koyu'nda noktalanacak. Tüm yarışmacıların ve halkın katılımı ile saat 14.00'te de Morto Koyu'nda ödül töreni gerçekleştirilecek.

Maraton Fuarı 29 Eylül - 1 Ekim'de

Dünyanın en önemli tematik parkurlarından biri olarak kabul edilen Gelibolu Yarımadası'nda gerçekleştirilecek olan organizasyonun bu seneki en büyük özelliği, maraton sonrasında katılımcı sayısı kadar fidan dikilerek oluşturulacak 'Turkcell Barış Ormanı' olacak. Katılımcıların göğüs numaraları, zamanlama çipleri ve yarış tişörtlerini alabilecekleri Maraton Fuarı ise 29 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında Çanakkale Merkez İskele Meydanı'nda düzenlenecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Turkcell Gelibolu Maratonu'nu İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement